2020. Witam Jak myślicie czy te podpisy co zaczęli zbierać w sprawie odblokowania przejścia wzdłuż starej hotelowej na coś się zdadzą? Generalnie jakby nie było jedna z głównych ulic prowadzących do rynku jest kompletnie zamknięta powinni coś z tym zrobić w końcu, a j
komentarzy: 7, ostatnia dodana 2010-04-10 11:53:43
2017. temat moze sie powtarza, ale wlasciciele psow nie zmieniaja swojego postepowania. mam pytanie czy kos dba o czystosc malego parczku?chodzi mi o parczek obok placu zabaw.szlak mnie trafia jak widze jak ludzie wyprowadzaja swoje psy wlasnie do tego parczku.jak im nie jest wstyd zos
komentarzy: 12, ostatnia dodana 2010-04-09 18:02:37
2016. W jakie dni w tym miesiącu wypłacane są świadczenia rodzinne i alimenty?? 14-15 czy 15-16 ?? Proszę o odp kogoś poinformowanego. I proszę oszczędĽcie sobie komentarzy typu idĽ i zobacz, zależy mi na szybkiej odpowiedzi sam nie mam możliwości iść sprawdzić.
komentarzy: 5, ostatnia dodana 2010-04-16 15:12:20
Zamieszczanie ogłoszeń jest bezpłatne.

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.
wiecej...Reklama