2644. ja mam lepszy pomysl moze zaoramy reszel i posiejemy tu cos co ue daje duze doplaty jak juz nazekamy to jest pare spraw do ogadania. -idziesz na zamek juz mijasz budke a tam wyskakuje lisek i bileciki/sorki lisek to twoja praca, to zule daj 20 gr i tak caly dzien impry orleta
komentarzy: 2, ostatnia dodana 2011-05-25 17:45:21
2640. Mam pytanie do administracji naszego miasta odnosnie drogi rowerowej (rekreacyjnej) ktora miala powstac za poprzedniej kadencji.Pozostalosci po bylym torowisku wymagaja jedynie wyrownania podloza ,to nie duzy koszt a w tym momencie wystarczyloby do bezpiecznych wycieczek rowerowy
komentarzy: 1, ostatnia dodana 2011-05-23 13:51:59
Witam oddam ciuszki dla niemowlaka. Ciuszki są zadbane w stanie bardzo dobrym. Oddam również monitor oddechu, butelki nowe różnych firm oraz smoczki.
Monika , tel. 572593938
Zamieszczanie ogłoszeń jest bezpłatne.
Przedpokój jest wizytówką każdego domu. To pierwsze miejsce, które widzimy po wejściu i ostatnie, gdy wychodzimy. Choć często ma niewielki metraż, to właśnie on decyduje o pierwszym wrażeniu. Ma także duży wpływ na komfort codziennego funkcjonowania. Dobrze zaplanowana przestrzeń wejściowa pozwala zachować porządek, dodaje wnętrzu charakteru i sprawia, że nawet małe mieszkanie staje się bardziej przyjazne. Jak urządzić przedpokój, który będzie stylowy i przytulny, ale przede wszystkim praktyczny?
wiecej...Reklama