3130. Jako, że nie jestem mieszkańcem Reszla, dlatego mam takie pytanie: czy w Reszlu są jakies imprezy cotygodniowe albo czy w ogóle są?.Ponieważ gdzies ponad temu byłem na jakimś karaoke,a może to nadal jest organizowane? Z góry dziekuję
komentarzy: 3, ostatnia dodana 2012-05-19 22:22:42
3126. Łączenia pracy w urzędzie z funkcją w stowarzyszeniu zakazuje prawo - napisał jeden z mieszkańców Reszla, który złożył zawiadomienie w CBA. Jego zdaniem, jest to naruszenie zasad i sprzeczność interesów. Wzbudza to także zastrzeżenia co do bezstronności, uczciwo
komentarzy: 49, ostatnia dodana 2012-05-24 20:51:22
Witam oddam ciuszki dla niemowlaka. Ciuszki są zadbane w stanie bardzo dobrym. Oddam również monitor oddechu, butelki nowe różnych firm oraz smoczki.
Monika , tel. 572593938
Zamieszczanie ogłoszeń jest bezpłatne.

27 października uczniowie Technikum Technologii Drewna z Zespołu Szkół im. Macieja Rataja w Reszlu wzięli udział w niezwykle interesującej wycieczce edukacyjnej do siedziby głównej firmy Festool w Warszawie. Wizyta ta była częścią programu mającego na celu poznanie nowoczesnych technologii i innowacyjnych rozwiązań stosowanych w przemyśle drzewnym.
wiecej...Reklama