3222. Witam! mam na uwadzę pewną sprawę,która mnie irytuje od pewnego czasu, a mianowicie, zachowanie Pan pracujących w alkoholach, jeżeli można byłoby tak je nazwać ; ). Są opryskliwe, złośliwe wobec klientów oraz zaznaczam podrywają klientów w tak banalny wieśniacki s
komentarzy: 18, ostatnia dodana 2013-01-11 13:14:35
3217. Jestem oburzona jak mozna tak oszukiwac ludzi. Kupuje sie wiecej zakupow i okazuje sie ze np pisze ze km twarogu wiedenskiego jest w promocjyjnej cenie i kosztuje 9,99 i co sie okazuje podchodzisz do kasy a oni licza po 14,99 wiec po co pisza
komentarzy: 20, ostatnia dodana 2013-05-30 09:18:35
3213. "Krąży legenda , że czarna kobieta nawiedza dzieci w namiotach.. a zwłaszcza chłopców w wieku 13-15 lat...Podobno zabił ją jej ojciec. Najczęściej spaceruje na starym niemieckim cmentarzu i w jego okolicach. Jej niespełniona miłość wpadła pod pociąg na ul. K
komentarzy: 5, ostatnia dodana 2012-08-03 21:41:18
Witam oddam ciuszki dla niemowlaka. Ciuszki są zadbane w stanie bardzo dobrym. Oddam również monitor oddechu, butelki nowe różnych firm oraz smoczki.
Monika , tel. 572593938
Zamieszczanie ogłoszeń jest bezpłatne.

27 października uczniowie Technikum Technologii Drewna z Zespołu Szkół im. Macieja Rataja w Reszlu wzięli udział w niezwykle interesującej wycieczce edukacyjnej do siedziby głównej firmy Festool w Warszawie. Wizyta ta była częścią programu mającego na celu poznanie nowoczesnych technologii i innowacyjnych rozwiązań stosowanych w przemyśle drzewnym.
wiecej...Reklama