ccc## 26-04-2010 godz 12:13
tyle sie mowi, prosi i tlumaczy to oni nadal z tymi psami pchaja sie do parczku tuz przy placu zabaw. malo to, ze jest tam pelno psich odchodow to jeszcze psy puszczane sa tam luzem, tzn bez smyczy i kaganca. corka poszla a raczej chciala isc na plac zabaw ja bylam traoche dalej. pozowlilam jej biec juz na plac zabaw. niestety wrocila z placzem bo tam stoi pan a jego pies lata po calym parczku-dzieciak najzwyczajniej sie bal. szkoda ze to byl weekend bo zsdzwonilabym na straz miejska.nie kazdy kocha psy i ma ochote byc przez nich obskakiwany. prosze pilnowac swoich pieskow
1.
Właściciele psów też chcą "żyć" i ich psy też. Ja sprzątam po swoim psie i czasami WYCHODZĘ Z NIM DO TEGO PARCZKU. I bardzo proszę dajcie w końcu spokój tym psom, jeśli są ŁAGODNE i normalnie się zachowują nie róbcie takiej paniki. Wychodzilibyśmy z psami w inne miejsce, to też byłoby Ľle. Dla każdego musi być miejsce, a jak się nie podoba proszę załatwić postawienie znaku w parczku "zakaz wchodzenia z psami" Nie mam zamiaru wyprowadzać psów "z duszą na ramieniu", bo zaraz ktoś mnie pogoni, nie muszę wtedy uciekać, ale szkoda zdrowia.
agent 2010-04-26 13:55:59
2.
ok
2 2010-04-26 20:16:31
3.
zakaz mysle ze i tak nie pomoze, tak jak nie pomaga w prarku. tuz przed wejsciem do praku stoi zakaz wyprowadzania psow bez smyczy i kaganca a mimo to i tak psy biegaja bezpansko i zaczepiaja dzieci.pies czuje ze sie dziecko boi i jeszcze bardziej szczeka i skacze a wlasciciel spacerkiem podziwia uroki natury. wlasciciele powinni zrozumiec ze nie kazdy lkocha psy, s atacy co sie ich boja i maja do tego prawo.pies jak kazde zwierze jest nieobliczlne i nie mozna przewidziec jego zachowania. wiem bo mialem kiedys psa ale ze wzgledu na chorobe dziecka musialem go oddac.
krys56 2010-04-27 08:51:26
4.
Wczoraj długo zastanawiałam się czy napisać o parku i psach. W końcu napisałam, ale już wiem, że to błąd, bo większość przeciwników WSZYSTKICH PSÓW BEZ WYJˇTKU" ma "klapki na oczach", jeśli twierdzi, że wszystkie psy są nieobliczalne. Szkoda czasu na dyskusje z ludĽmi, którzy po prostu nie znają się na wielu rzeczach. I przestaję tu cokolwiek komentować, nie ma sensu.
agent 2010-04-27 09:56:44
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama