xxxx 16-05-2010 godz 09:45
wiem ze licza sie kompetencje a nie ubior ale taka miniowka i taki rozporek po sam tylek u pracownicy urzedu to duza przesada
1.
rowniez uwazam ze stroj urzednika to wizytowka firmy.pracuje w banku i mam stroj sluzbowy, ktory zakupila firma i wszyscy pracownicy maja te same ubrania.wyglada to ladnie i schludnie
kasia44 2010-05-16 11:45:51
2.
a co pani starsza zgorszona bo zazdrości?
miecio 2010-05-16 19:53:21
3.
wydaje mi sie ze rzeczywiscie czasami mlode pracwnice zapominaja jakie sprawuja stanowisko-urzednicze a mini to faktycznie do biura to glupio. pewnie i ladnie ta pani wygladala ale ladnie to bym mogla powiedziec ze wyglada tak na dyskotece a w pracy to wyglada fatalnie... ja chyba wiem ktora to osoba, widzialam.jesli myslimy o tej samej osobie to rzeczywscie spodnica mini i rozporek tez wielki. ale to juz sprawa tej osoby, skoro sie nie wstydzi tak ubierac...jej problem.kiedys bedzie sie z tego smiala ze tak sie ubierala no i w tym wieku
jacykow 2010-05-16 21:40:24
4.
a moim zdaniem to się baby nie macie czym zajmować. Chyba wychylanie za oknem już nie starcza skoro już nawet ubranie komentujecie! jak dla mnie to i w worku może być ubrana byle by kompetentna była, a ładne nogi chyba nie podlegają pod kodeks karny heheheh
on27 2010-05-17 17:44:11
5.
a moim zdaniem to się baby nie macie czym zajmować. Chyba wychylanie za oknem już nie starcza skoro już nawet ubranie komentujecie! jak dla mnie to i w worku może być ubrana byle by kompetentna była, a ładne nogi chyba nie podlegają pod kodeks karny heheheh
on27 2010-05-17 17:45:05
6.
a w ogóle czego dotyczy temat CZY STROJU URZĘDNIKA czy jakiejś Pani, bo to dwie różne rzeczy.Obrażać kogoś a komentować ogólnie przyjęte standardy ubioru urzędnika
nik 2010-05-18 09:42:23
7.
Liczą się tylko kompetencje. Ale gdy za tym idą ładne nogi (a są)to wszystko jest OK. Lepszy śliczny i kompetentny urzędnik ,niż brzydki i gburowaty.
jarek 2010-05-21 09:19:48
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama