Jami 27-08-2010 godz 09:19
Do wszystkich sprzedających mieszkania w Reszlu - jeśli wystawiacie w internecie swoje mieszkanie na sprzedaż to dodajcie przynajmniej 1 zdjęcie, bo nie wrzucając żadnego zdjęcia tracicie wielu potencjalnych klientów!
1.
moje mieszkanie i mój sposób sprzedaży
nik 2010-08-27 10:58:52
2.
Bujaj się nik.
Jami 2010-08-27 13:20:21
3.
Nie rozumiem - ktoś napisał poradę w dobrej wierze i nawet to się nie podoba. O zgrozo...
zakochany 2010-08-27 14:11:03
4.
logiczne,zainteresowany zadzwoni
miniaturka 2010-08-27 17:58:55
5.
tak to jest w naszym Reszlu co byś nie napisał czy to doradził czy poprosił o opinie to zawsze skrytykują mieszkałam tam kilka dobrych lat i wiem ze tam są ludzie bardzo złośliwi (większość) gdy ci wszystko wychodzi i układa to będą wszystko robić aby dopiec a jak tylko wali ci się wszystko to się cieszą aż podskakują
myszka75.75 2010-08-28 06:57:08
6.
zdjęcia?to cyknij kilka zdjęć swojej chaty i pokaż wszystkim jak mieszkasz.bo przecież sprzedajesz mieszkanie i ten robi ci łaskę o ile je w ogóle kupi, bo przecież nie widział zdjęć w internecie, przepraszam cały Reszel nie widział ich w internecie.
miniaturka 2010-08-28 14:22:11
7.
Wstawić jedną, dwie fotki dla ogólnego rozeznania, a jakąś wypasioną galerię z obcykanymi wszystkimi zakamarkami to inna sprawa.
anonymouous 2010-08-28 15:09:38
8.
Po co fotki?? Jak ktoś jest zainteresowany to się odezwie i tak. A fotki można wysłać na maila.
Zaje**sta 2010-08-29 20:08:00
9.
a skąd można wiedzieć, że przyszły "kupujący" okaże się ... złodziejem? znam taki przypadek.. ktoś życzliwy kupującemu opróżnił mieszkanie, bo było na zdjęciu widać parę drobnych rzeczy, które można zamienić na.... :) ze wszystkim trzeba uważać hehe
2010-09-02 05:53:14
Rok 2026 przynosi polskim przedsiębiorstwom nowe wyzwania, ale jednoczesnie otwiera drzwi do długofalowego wzrostu opartego na odpowiedzialnym gospodarowaniu zasobami. Firmy, które traktuja ekologiczna transformacje nie jako koszt, lecz jako szanse, zyskuja przewage na rynku. Zmiana podejscia do produkcji, logistyki i codziennej komunikacji wewnetrznej pozwala jednoczesnie obnizyc wydatki i zbudowac silniejsza marke. W Polsce coraz wiecej malych i srednich firm dostrzega, ze troska o srodowisko naturalne przekłada sie wprost na wyniki finansowe. Nie chodzi tu wyłacznie o wielkie inwestycje w odnawialne zrodła energii. Czasem wystarczy zmiana narzedzi cyfrowych, przeglad łancucha dostaw czy wdrozenie polityki minimalizacji odpadow biurowych, by odczuc realna roznice. Ponizszy artykuł przedstawia konkretne strategie, wskazniki i narzedzia, ktore pomagaja polskim przedsiebiorcom budowac trwała wartosc.
wiecej...Reklama