wróć do tematów forum

a kiedy zrobimy (lub władze) porządek z Em Plusem?

Komentarz

eluwina 01-12-2025 godz 14:32

strasznie sobie folgują na rachunkach, es-syny

1.

Rząd Prawa i Sprawiedliwości przeznaczył na wykup kotłowni w Reszlu z programu Polski Ład cztery miliony złotych ale burmistrz Reszla dołożył jeszcze milion 300 i remontuje za te pieniądze stadion więc z kim pani chce robić porządek?

katolik 2025-12-01 16:37:41

2.

Jaki rząd takie ceny po co narzekasz

katolik 2025-12-01 16:44:06

3.

To na kogo żeśta głosowali...

eluwina 2025-12-01 18:52:23

4.

Kiedy niektórzy radni nie byli radnymi, to się 'puszyli' ogromnie na ten stan rzeczy. Teraz kiedy są radnymi to się skulili i są 'bezradni'.

... 2025-12-01 19:33:45

5.

Bezradni są ci, którzy muszą becalować... Nie wiem, w którą stronę to pójdzie. Wysyłam skargę do Wojewody.

eluwina 2025-12-01 20:01:55

6.

Najpierw to od siebie zacznijcie działać, a nie liczyć że cfaniaki siedzący na domkach (których zakompleksieni blokersi z lubością obierają)) , za Was podziałają. Primo oderwanie się od pioniera i przejście na Wsólnoty Mieszkaniowe. Sekundo kminienie nad lokalnymi systemami. Najlepiej beobsługoeymi. Typu gaz lub OZE.

luty 2025-12-02 11:40:36

7.

Doszły mnie słuchy, że można to zdemontować wszystko. Towarzystwo z mrongowiusza się zdziwi.

eluwina 2025-12-02 15:08:55

Komentarz

wróć do tematów forum

Tekstylia czy skóra — co lepiej sprawdza się na motocyklu?

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble