dnia: 15-09-2011 godz 12:26 KIBIC ORŁÓW napisał(a):

Temat: Orlęta Reszel

Czyżby Orlęta zaczęły wracać do czasów świetności klubu?. Czy klub stać jest na 4 lige? I czy z obecną formą poradziliby sobie w wyższej klasie rozgrywkowej? Co o tym myslicie?

dnia: 2011-09-15 13:36:46 marek skomentował(a):

1. A kiedy wraca najlepszy w świecie trener żeby poprowadzić do boju.

dnia: 2011-09-15 13:41:49 KIBIC ORŁÓW skomentował(a):

2. Zależy o którego trenera Ci chodzi. Narazie obecny trener robi dobrą robote.

dnia: 2011-09-16 11:44:03 Juras skomentował(a):

3. Według mnie awans jest możliwy, jest naprawdę kilku fajnie zapowiadających sie młodych chłopaków. Mieszanka młodych i kilku bardziej doświadczonych graczy sie sprawdza. Ja licze na 4 lige, chociaz moim zdaniem w tej 4 lidze nie bedzie mial juz kto grać bo ta młodzież zacznie wyjeżdżać na studia, bo nic ich tu nie trzyma.

dnia: 2011-09-18 10:15:50 przestańcie wyć skomentował(a):

4. Oby spadli do najniższej klasy i wogóle przestali istnieć, bo te cosobotnie "wyjce" o 3-ej w nocy jakie to te orlęta są wspaniałe to już nie do wytrzymania. Władze klubu powinni chociaż z policją uzgodnić jakieś służby nocne po meczach. I pomyśleć, że kiedyś, za czasów III ligi sam chodziłem na mecze Orląt, a teraz jak słyszę tą nazwę to tylko z nocnym pijaństwem mi się kojarzy.

dnia: 2011-09-18 20:20:49 kibic skomentował(a):

5. @up; tak ? to się wyprowadĽ chociażby do Olsztyna.. I po wygranym meczy OKS'u tam nikt nie jęczy, że wyją w nocy.

dnia: 2011-09-18 21:23:24 przestańcie wyć skomentował(a):

6. Zobaczymy jak będziesz miał małe dziecko,czy będzie Ci tak to odpowiadało. A do Olsztyna to sam się wyprowadĽ i wyj sobie tam do woli. Po to mieszkam w Reszlu, by mieć spokój. Kiedyś się kibicowało a nawet piło z kulturą a teraz to wam normalnie odwala.

dnia: 2011-09-30 16:45:29 KIBIC ORŁÓW skomentował(a):

7. Co kogo obchodzi ze Pan ma dziecko człowieku, w każdym mieście są sympatycy klubu i mu kibicują. Pan mysli ze w Reszlu bedzie miał Pan spokój bo to małe miesteczko. Człowieku Ty nie wiesz co sie w Korszach działo po kazdym wygranym meczu w 4 lidze. Takze sie ciesz ze tu są spierwy na 2 tygodnie, bo tam chodizli i co drugi dzien do rana śpiewali. Skoro Ci to nie odpowiada to człowieku nic Cie tu nie trzyma.!! TYLKO ORLĘTA!!! IV LIGA NASZA!!!

dnia: 2011-09-30 18:11:54 mmm skomentował(a):

8. jak czytam takie wpisy to sam chętnie podpisałbym się pod czymkolwiek co przyczyniłoby się do rozwązania tego klubu

dnia: 2011-09-30 20:51:52 przestańcie wyć skomentował(a):

9. Pijackie wycie jest dla kibiców najważniejsze, co kogo obchodzą dzieci. Brawo za "mądre" podejście. BRAWO!!!

dnia: 2011-10-02 09:09:26 KIBIC ORŁOW skomentował(a):

10. Jakie pijackie wycie, o co Ci chodzi czlowieku, wczoraj po wygranym 7:0 meczu!!! podjechali by podzielic sie radoscia ze swoim fanami, jezeli Pan do nich nie nalezy to trudno, nikogo to nie obchodzi... ; )

Ty odpowiadasz: *

e-mail: (*)

nick: *

proszę wpisać to słowo:

(*) - pola obowiązkowe

Uwaga.
Posty zawierające adresy stron www lub e-mail nie są zapisywane.
Treści o charakterze reklamowymusuwane,
Adresy e-mail nie są ujawniane.

wróć bez zapisywania