dnia: 21-08-2011 godz 23:25 wuwunik napisał(a):
Pierwsza:)Gratulacje!Spoko i medialne wydarzenie w naszym miasteczku!wreszcie coś się dzieje
dnia: 2011-08-21 23:46:57 tralala skomentował(a):
1. Fajne ognisko na zakonczenie. Takie to ja moge sobie sama zrobic :)dnia: 2011-08-21 23:50:51 cali skomentował(a):
2. Jestem pod ogromnym wrażeniem! Gratuluję i dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do realizacji tego fantastycznego projektu. Brawo! (a tak w ogóle to tych braw było trochę za mało). Jest mi tylko wstyd za reszelskich meneli.Gdzie była policja i straż miejska?dnia: 2011-08-21 23:52:17 Kętrzyn skomentował(a):
3. Gratulacje dla pomysłodawców, organizatorów i realizatorów przedsięwzięcia. Podpalenie Reszla-REWELACJA!!!!Powiem szczerze,że po spektakularnym pożarze spodziewałam się równie silnych emocji pod koniec (egzekucja)więc czuję lekki niedosyt.To tylko moje osobiste odczucie bo całość zaprezentowana została świetnie. Gratuluję raz jeszcze:)I dziękuję za promocję miasta.dnia: 2011-08-21 23:58:44 tralala skomentował(a):
4. a czym tu sie zachwycac ?? mogli jakas lalke jako BASKE dac, a tu nic, niewidzialna :) strata czasu + bolace nogi :)dnia: 2011-08-22 01:03:24 patriot skomentował(a):
5. tralala,inteligentny człowiek zrozumiał sztukę,Tobie natomiast wszystko trzeba pokazać "obrazkowo" :)dnia: 2011-08-22 01:06:25 tralala skomentował(a):
6. mogli sie bardziej wysilic, i na pewno to nie tylko moje zdanie :)dnia: 2011-08-22 10:14:32 vs skomentował(a):
7. Popieram patriota. inteligentny człowiek zrozumiał by sztukę. Wszystko było super. gratulacje. ale tą partolę spod śmietnika to policja powinna wyprowadzić.dnia: 2011-08-22 10:32:59 anna skomentował(a):
8. super przedstawienie jednak widac po wpisach,że nie wszyscy zrozumieli ale nie ma sie co dziwić w Reszlu co by nie bylo to i tak będzie zle .Na drugi raz proponuję tym co się nie podobało udać sie do Areny w Korszach napewno tamtejsze przedstawienie sprosta ich oczekiwaniom,a organizatorom gratulujędnia: 2011-08-22 11:29:03 suchar skomentował(a):
9. jedynym minusem jest to, że niektóre sceny były zbyt długie. Dobór muzyki mistrzowski, scena pożaru z utworem requiem for a dream w tle, naprawdę świetna. A minusem ze strony publiczności masa ludzi z piwami, plus facet z okna, który darł mordę "spalić ją, ludzie krzyczcie spalić ją"! Mniemam, że życiowy cel bycia idiotą został spełniony i teraz może już ze spokojem umrzeć.dnia: 2011-08-22 23:23:14 tralala skomentował(a):
10. do ANNA - arena mnie nie interesuje :) nie jestem akurat zainteresowana taka propozycja. Ja nie mowie ze bylo zle, tylko ze mi sie koncowka nie podobala,kazdy na to czekal a tu zadnego dreszczyku :) a suchar mial racje, przedstawienie w zbyt zwolnionym tempie.