dnia: 21-03-2010 godz 06:56 sylwia4228 napisał(a):

Temat: kradzież pradu

Czy ktoś wie jakie kary są dawane za kradzież prądu i kiedy można podłączyć prąd bo domyślam się ze jest odłączony.

dnia: 2010-03-21 08:06:38 cygan skomentował(a):

1. konfidentka?

dnia: 2010-03-21 13:57:24 sylwia4228 skomentował(a):

2. uważaj co piszesz jeśli chciał byś wiedzieć to mój eksik wraz ze swoja kochanka to zrobił a ja mieszkam z 5 dzieci na stancji bo nie mogę wrócić do domu i chodzi mi ze gdybym wróciła to jest możliwość żeby mi podłączyli chociaż na kartę

dnia: 2010-03-21 15:50:03 cygan skomentował(a):

3. Musisz zwrócić się z prośbą do administratora domu czyli np. do ADM-u o założenie drugiego licznika a jeżeli Twój eks wyprowadzi się i Ty się tam wprowadzisz a nie ma zadłużenia za energie to zapewne założą Ci licznik nawet zwykły nie tylko na kartę ale jeżeli jest tam zadłużenie i nie zapłacisz to nie masz na co liczyć chyba ze porozmawiasz z dyrekcją ENERGA w Kętrzynie udowodnisz ze tam nie mieszkałaś przez ten okres czasu i żeby to albo umorzył albo ścigał Twojego eks to wówczas mozesz mieć normalnie prąd ale mówię jak jest zadłużenie to zapewne nawet na kartę nie założą bo dług trzeba uregulować

dnia: 2010-03-21 16:12:11 enrgi skomentował(a):

4. Jeżeli wiesz o nielegalnym poborze energii - podziel się z nami tą informacją. Zapewniamy Ci anonimowość i podjęcie z naszej strony natychmiastowych i skutecznych działań w celu likwidacji zgłoszonego przez Ciebie przypadku nielegalnego poboru energii. Dzięki temu szybko i skutecznie ograniczymy zagrożenie zdrowia i życia Twojego i Twoich bliskich. Z uwagi na stosowane prymitywne metody kradzieży prądu ograniczymy także bardzo wysokie zagrożenie pożarowe.

Ty odpowiadasz: *

e-mail: (*)

nick: *

proszę wpisać to słowo:

(*) - pola obowiązkowe

Uwaga.
Posty zawierające adresy stron www lub e-mail nie są zapisywane.
Treści o charakterze reklamowymusuwane,
Adresy e-mail nie są ujawniane.

wróć bez zapisywania