dnia: 21-03-2010 godz 06:56 sylwia4228 napisał(a):
Czy ktoś wie jakie kary są dawane za kradzież prądu i kiedy można podłączyć prąd bo domyślam się ze jest odłączony.
dnia: 2010-03-21 08:06:38 cygan skomentował(a):
1. konfidentka?dnia: 2010-03-21 13:57:24 sylwia4228 skomentował(a):
2. uważaj co piszesz jeśli chciał byś wiedzieć to mój eksik wraz ze swoja kochanka to zrobił a ja mieszkam z 5 dzieci na stancji bo nie mogę wrócić do domu i chodzi mi ze gdybym wróciła to jest możliwość żeby mi podłączyli chociaż na kartędnia: 2010-03-21 15:50:03 cygan skomentował(a):
3. Musisz zwrócić się z prośbą do administratora domu czyli np. do ADM-u o założenie drugiego licznika a jeżeli Twój eks wyprowadzi się i Ty się tam wprowadzisz a nie ma zadłużenia za energie to zapewne założą Ci licznik nawet zwykły nie tylko na kartę ale jeżeli jest tam zadłużenie i nie zapłacisz to nie masz na co liczyć chyba ze porozmawiasz z dyrekcją ENERGA w Kętrzynie udowodnisz ze tam nie mieszkałaś przez ten okres czasu i żeby to albo umorzył albo ścigał Twojego eks to wówczas mozesz mieć normalnie prąd ale mówię jak jest zadłużenie to zapewne nawet na kartę nie założą bo dług trzeba uregulowaćdnia: 2010-03-21 16:12:11 enrgi skomentował(a):
4. Jeżeli wiesz o nielegalnym poborze energii - podziel się z nami tą informacją. Zapewniamy Ci anonimowość i podjęcie z naszej strony natychmiastowych i skutecznych działań w celu likwidacji zgłoszonego przez Ciebie przypadku nielegalnego poboru energii. Dzięki temu szybko i skutecznie ograniczymy zagrożenie zdrowia i życia Twojego i Twoich bliskich. Z uwagi na stosowane prymitywne metody kradzieży prądu ograniczymy także bardzo wysokie zagrożenie pożarowe.