zofia.195 08-06-2010 godz 20:16
Co sądzić o sklepach mięsnych w Reszlu?? bo ja powiem szczerze sklep kolo apteki to porażka...??
1.
Hmm, trzeba poczekać jak otworzą Polo Market i Biedronkę, może wtedy bez obaw będzie można kupować artykuły mięsne w Reszlu.
klient 2010-06-08 21:01:11
2.
dajcie spokuj kiedys kupilam tam wedzona kiełbase ktora na drugi dzien splesniala w lodowce
avila 2010-06-09 10:45:11
3.
Ten sklep to zakała Reszla.Tam oprócz siatki na mięso to wszystko nadaje się do utylizacji bo jak by wrzucił to do kosza to środowisko by skaził.
kollliberrek 2010-06-09 14:31:21
4.
to nasłać na nich sanepid i będzie spokój
ja 2010-06-10 08:56:12
5.
Dokladnie ja też mi sie tam przytrafilo kupiłam tam kiełbase bez daty ważności... co najlepsze na jogurtach tez niektorych nie ma dat są ścierane ACETONEM/..I Przeprawiane jak tak można traktować klientów....??? Albo ser na wagę??? słyszałam że myje się go pod gorącą wodą i szoruje szczotką żeby pleśń znikła a potem okraja się nożem i zawija w folie spożywcza żeby "ŁADNIE" wyglądał....???? Do TEGO SKLEPU SANEPID POWINIEN ZAWITAĆ
zofia.195 2010-06-12 12:39:20
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama