wróć do tematów forum

ankieta wyborcza

Komentarz

tyt 05-05-2010 godz 09:03

kogo byście widzieli w ratuszu jako burmistrza i dlaczego? proszę tylko z powagą.

1.

ja bym na tym stanowisku widziała jakiegoś socjologa. Socjolog rozpoznaje i bada procesy i zjawiska zachodzące między ludĽmi. Stara się w ten sposób poznać i zrozumieć zasady, na jakich funkcjonuje społeczeństwo. Zainteresowanie socjologa koncentruje się na takich instytucjach społecznych jak rodzina, praca, szkoła, organizacje religijne czy polityczne. Bada on także inne zbiorowości i grupy społeczne. Socjologa interesują przede wszystkim procesy zachodzące w takich zbiorowościach (konflikt, przystosowanie, współpraca, dezorganizacja itp.). Umiał by nam jakoś podnieść rangę naszego miasteczka, przeprowadził by jakieś badania zwróciłby uwagę na społeczeństwo. Ale to tylko moja uwaga.

2010-05-05 12:49:47

2.

Zgadzam sie w zupełności z autorem tekstu, pod warunkiem jednak że będzie to socjolog nie tylko z wykształcenia, ale i z zamiłowania. Myślę ze posiadanie samego tytułu naukowego nie świadczy o przydatności osoby w danej sytuacji. Musi to być osoba "z duszą" i lubiąca robić to czego sie nauczyła.

emigrant 2010-05-06 07:41:09

3.

bardziej chodziło mi o konkretne osoby z imienia i nazwiska niż z opisu

tyt 2010-05-06 10:45:42

4.

Na pewno nie zagłosuję na żadnego którzy będą się o ten stołek starać. A pro po jakie potrzebne są wymagania aby się o ten hotelik starać.

2010-05-06 12:53:13

5.

ja widzialabym pania Beatę Kilanowską, osobę niezwykle zorganizowaną, poświęcającą się całkowicie swojej pracy i niezwiązaną z polityką-może to jest pomysł na burmistrza, oceniajmy kandydatów po zaangażowaniu i pracy jaką już wykonali dla ludzi i miasta..

kukuryku 2010-05-07 14:56:20

6.

Pani Beata Kilanowska... to propozycja która może okazać się strzałem w dziesiątkę. Tylko czy sama zainteresowana ma na to ochotę?

szcze_pan 2010-05-07 16:59:03

7.

Psychiatra podobno przyjmuje w Kętrzynie.

marek 2010-05-10 09:36:06

8.

kukuryku.> Dobra mysl...Strzal w dziesiatke...Tylko czy P.Beata jest zainteresowana ; )) Pozdrawiam ;)

anecia 2010-06-06 21:35:27

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble