wróć do tematów forum

adm jakies remonty robi?

Komentarz

kate 03-11-2012 godz 09:05

mieszkania się sypią zimno wieje oknami drzwiami

1.

zarob sobie sobie zrob

aaaaaa 2012-11-03 18:29:00

2.

u ciebie zarobię jaką przysługę ci zrobić? adm bierze haracz nie czynsz i obowiązek taki posiada jak bieżące remonty

kejt 2012-11-04 13:27:53

3.

przeprowadĽ się na swoje i remontuj do woli

kilo_sera 2012-11-04 17:31:43

4.

Popieram!Zawsze można iść na swoje!!!

ja 2012-11-04 21:40:09

5.

A jak ktoś jest na swoim (mieszkanie własnościowe), ale zarządcą budynku nadal jest ADM? Klatki, elewacje, dachy, to wszystko należy do zarządcy. Bierze za to kasę w postaci funduszu remontowego. Nikogo nie bronię ani nie krytykuję, chciałbym tylko wiedzieć co wtedy z tą radą "idĽ na swoje".

Jaaaaa 2012-11-05 08:32:48

6.

Nie pisz bzdur!!!Jeśli masz mieszkanie własnościowe ,to zarządcą nie może być ADM.ADM jest zarządcą mieszkań nie wykupionych!!!załóżcie wspólnote ,wpłacajcie na remonty i sobie róbcie!!!Samo się nie zrobi.

ja 2012-11-05 09:01:50

7.

Koleżanko, ja Twojej wypowiedzi nie nazwałem bzdurą, więc proszę o trochę inny poziom lub dokształcenie się. Jeśli w budynku jest np. 7 mieszkań a jedynie 3 z nich są własnościowe to zarządcą jest nadal ADM i właściciele tych 3 mieszkań nie mają wyboru, stoją przed faktem dokonanym, że zarządcą jest ADM. Przy następnej wypowiedzi proszę o inny ton i doinformowanie się.

Jaaaaa 2012-11-05 10:51:55

8.

Drogi Kolego!Jeśli tak to naprawdę masz problem...Tylko i wyłącznie osobisty ...Wykształcona osoba załatwia sprawy osobiście.Nie robi tego publicznie.Powodzenia!

ja 2012-11-05 11:22:27

9.

Słuchaj. Ja tematu nie zakładałem. Napisałem, że nikogo nie krytykuję ani nikogo nie bronię. Nie mam żadnych problemów z moim zarządcą budynku. Zapytałem jakiem macie złote rady dla tych, którzy mają taką sytuację. Ty w tym wątku wypowiedziałaś się pierwsza, więc o publicznych wypowiedziach to chyba nie Ty powinnaś mi zwracać uwagę. Co do wykształcenia to widzę, że poziom Twojej kultury jest podobny do Twojej wiedzy m.in. o działaniu wspólnot. Zamiast krytykować moje wypowiedzi ustosunkuj się do swojej "bzdury" o "pójściu na swoje" w kontekście przytoczonej przeze mnie sytuacji. Nadmienię, że to nie moja sytuacja, ale takie właśnie w naszym miasteczku są.

Jaaaaa 2012-11-05 11:34:07

10.

jak ma mieszkanie adm-owskie to adm powinien to zrobic co chce.

mmm 2012-11-05 15:21:54

11.

Ludzie nie kupujcie mieszkań ,bo ADM rozdaje je za darmo i w dodatku robi z nich pałace.Rodzcie dzieci ,nie pracujcie (opieka da)Miasteczko Reszel

ty 2012-11-05 21:40:19

12.

adm musi robic remont tym co mają nie wykupione taki jest przepis i prawo

janek@wp.pl 2012-11-08 09:05:57

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble