wróć do tematów forum

Wodociągi

Komentarz

no-one 22-02-2013 godz 19:01

Czy wodociągi zmienią w końcu swoje standardy i zaczną informować mieszkańców o przerwach w dostawie wody, czy nadal trzeba będzie dowiadywać się "pocztą pantoflową"?

1.

Chore pretensje, jak mają wróżyć kiedy i gdzie będzie awaria.

anna 2013-02-23 08:50:12

2.

A czy gdzieś wspomniane było o awarii? Myślę o planowanych konserwacjach/naprawach. Taka sytuacja była wczoraj i nawet ani słowa chociażby na reszelskiej stronie o tym, że będzie przerwa w dostawie wody od tej do tej godziny na wskazanych ulicach.

no-one 2013-02-23 15:14:43

3.

Jeżeli chodzi o wczorajszy dzień to była awaria a nie planowana konserwacja, nik o zdrowych zmysłach nie robi w zime planowych napraw lub konserwacji, zwłaszcza w piątek po południu. A jeśli chodzi o awarie są jak zwykle niespodziewane i kłopotliwe także dla przedsiębiorstwa.

mieszkaniec 2013-02-23 21:51:32

4.

Awaria? To dziwne, bo o tym, że nie będzie wody dowiedziałem się właśnie pocztą pantoflową jakąś godzinę przed tym, zanim zakręcili wodę... więc jaki był problem, żeby poinformować o tym osoby zainteresowane?

no-one 2013-02-23 22:50:13

5.

uwaga no one:PWiK informuje szanownego pana, że dnia 27 lutego nastąpi przerwa w dostawie wody ze względu na uszkodzoną rurę wysokiego ciśnienia, która to właśnie tegoż dnia pęknie na spawie przy budynku Reymonta 10...

PWiK w Reszlu 2013-02-24 08:53:16

6.

PWiK a może tobie pęknie "pusty dzban",który masz zamiast głowy!Możesz ironizować na swój temat a nie na słowa prawdy!Wodociągi mają obowiązek informować o braku wody ,to żadna łaska z ich strony.Utrzymują się nieĽle za nasze pieniądze....

korakora 2013-02-24 16:37:49

7.

PWIK, dalej nic nie rozumiesz. Ani słowem nie wspomniałem o niespodziewanych awariach, które - normalna rzecz - nie są do przewidzenia. Oczekuję tylko rzetelnych informacji od przedsiębiorstwa, któremu płacę za wykonanie usługi.

no-one 2013-02-24 17:14:07

8.

Na głupote i brak zrozumienia nawet Reszelska woda nie pomoże.

mieszkaniec 2013-02-24 19:31:34

9.

Dla mnie sprawa jest prosta. Jeśli nastąpiła jakaś niespodziewana awaria i nie ma wody, to kwestia wykonania jednego telefonu do admina strony reszel.pl, by ten szybko wrzucił na główną stronę jakieś info, co i jak. Nie jest to chyba zbyt dużym wysiłkiem. Człowiek, który nie wie, co się dzieje wchodzi na stronkę i otrzymuje wtedy informację, a tak chodzi po sąsiadach, pyta, a Ci też nic nie wiedzą. Prośba na przyszłość o informowanie mieszkańców o problemach w ten właśnie sposób. Dzięki!

Roman 2013-02-26 08:08:09

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble