wróć do tematów forum

Wakacje

Komentarz

Ana 27-06-2024 godz 17:55

Czy włodarze miasta mogliby zorganizować jakieś zajęcia dla dzieci w te wakacje? Chodzi mi o czas od rana chociaż do 15-16 godz. Dzieci chodziły do szkoły to przynajmniej się nie nudziły a teraz co ja mam im wymyślać? Cały dzień dzieci w domu,człowiek chwili dla siebie nie ma tylko przy garach i sprzatać

1.

Może półkolonie.Dom Kultury i Biblioteka też powinni coś robić.Od tego są.

Anna 2024-06-28 07:11:05

2.

Biblioteka jest od wypożyczania książek. Z tego co wiem jest również tam czytelnia. Prosze nauczyć dzieci czytania książek i wtedy będą miały co robić

Walery 2024-06-28 09:19:38

3.

Poza tym to dlatego się nie robi dzieci jak się jest biednym. Później biedaki siedzą i kopcą się w lato w domu, kiedy rówieśnicy latają na plażę koloniami do Dubaju. Do tego widać z tej pretensji, że najgorzej poszkodowana jest biedna matka, która musi się swoim potomstwem zajmować haha. Liczy i wymaga, że kolejny mops albo inny urzad ja w tym zastąpi, aby mogła strzelić browarka w spokoju. Wolę, aby moje pieniądze z podatków szly jednak na coś innego ;)

Walery 2024-06-28 09:42:56

4.

Jaka organizacja ! Masz 800 plus to ruszaj na wakacje ! Odpisy z podatku na dzieci też dostałaś ! A jak cię nie stać , to nie trzeba było płodzić dzieci !

Franek 2024-08-01 15:08:39

Komentarz

wróć do tematów forum

Zobacz prawdziwe show – Sprawdź pokazy iluzji

Pokazy iluzji od zawsze fascynowały publiczność. Niemniej jednak współczesna sztuka iluzji to znacznie więcej niż szybka zabawa czy krótkotrwałe zainteresowanie widza. Dobrze przygotowane widowisko angażuje zarówno oczy, wyobraźnię, jak i emocje uczestników. W odróżnieniu od wielu standardowych form rozrywki, iluzja przenosi publiczność w świat, w którym granice między rzeczywistością a fantazją zacierają się niemal niezauważalnie. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat tego, jak pokazy iluzji mogą wyglądać, sprawdź przygotowany przez nas artykuł. Znajdziesz tam wiele wartościowych informacji.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble