Janusz 12-05-2012 godz 17:47
Uważajcie w POLO przy kasie z alkoholem, już dwa razy kasjerka wycięła taki numer: 1) Nabiła na kasę towar, którego nie miałem; 2) Nabiła na kasę dwa razy tą samą rzecz, a miałem jedną szt. Czy Wam też zdarzają się podobne historie?
1.
Sprawdzaj paragon przy kasie.
lol 2012-05-13 16:11:22
2.
To przeprowadz się chłopie do Olsztyna naprzykład i wybierz się na zakupy do reala, carrefoura, albo tesco - to za każdym razem będzie coś nie tak - gwarantuję Ci to - a jak wcześniejszy wpis mówi - sprawdzaj paragon i zawsze możesz z nim się udać do kierownika zmiany itp. Dostaniesz zwrot - ale lepiej na forum ponarzekać.
xxx 2012-05-14 21:47:48
3.
a mi za dużo sklepowa w polo wydała 5 razy bo dałem 10 zł i wydała mi reszty 100 zł
krystek 2012-05-15 07:17:32
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama