wróć do tematów forum

Stacja HUZAR Reszel

Komentarz

kicia12_06 21-06-2012 godz 18:52

HUZAR to najgorsza stacja paliw jaka powstała w Reszlu. Obsługa beznadziejna,a właściciel zamiast obsłużyć klienta to stoi i się śmieje głupio w oczy. Ma chamskie podejście do klientów. Wieczorem to już wogóle strach tam zajechać. Ale cóż mama wciska ludziom zieloną kiełbasę a synek chrzczone paliwo.

1.

A kto ciebie zmusza abys tam kupowal paliwo. Tankuj w drugiej stacji albo w Ketrzynie. To prywatna stacja, obsluguje właściciel, wiec do kogo te pretensje. Natomiast jezeli masz zastrzezenia co do paliwa, to zglos to odpowiednim instytucjom. Po co nakrecac się na forum.

Sancho 2012-06-21 19:31:15

2.

KICIA Ma racje obsługa jest beznadziejna

husar 2012-06-21 20:18:02

3.

Nie kupuj tam. Proste.

no-one 2012-06-21 20:36:18

4.

Wprawdzie nie często tam tankuję, ale obsługa jest miła. Jak komu nie pasuje to nie mus. A KICI to nic nie pasuje. Najlepiej jej wychodzi obrażać ludzi.

mania 2012-06-22 10:43:50

5.

To prawda, byłam tam kilka razy i jestem zdziwiona, takie same opinie mam od znajomych. Pan podchodzi do klienta lekceważąco, jest niemiły i arogancki. Myślałam że to pracownik a okazuje się że właściciel więc nie rozumiem jego podejścia, już tak nie jeżdzę!

eda 2012-06-22 12:03:55

6.

ta stacja nie dość że ma ceny paliwa najwyższe w okolicy to człowiek który jest właścicielem powinien ją dawno zamknąć bo klientów traktuje jak baranów a sam jest największym z nich byłem tam kilka razy naprawdę przymusowo i dziękuję

xxx 2012-06-22 21:58:19

7.

ta stacja nie dość że ma ceny paliwa najwyższe w okolicy to człowiek który jest właścicielem powinien ją dawno zamknąć bo klientów traktuje jak baranów a sam jest największym z nich byłem tam kilka razy naprawdę przymusowo i dziękuję

xxx 2012-06-22 22:00:09

8.

Ja nawet tam już nie myję wolę Kętrzyn Jest okropnym gburem

myjek 2012-06-22 22:10:06

9.

na taczke!

taczkowy63 2012-06-22 22:47:41

10.

Tak sobie czytam te wasze małomiejskie, dziwne problemy i śmiech mnie ogarnia. Czy wy naprawdę macie takie życiowe problemy? Nie podoba się to nie kupuj tam wyjście jest proste. Ale tak to już jest, zazdrość i brak ambicji. Boli że ktoś potrafi do czegoś dojść sam własnym wysiłkiem i pracą. A te bezpodstawne oskarżenia o chrzczonym paliwie? ¦miech na sali. Byłaś/byłeś, sprawdziłeś/sprawdziłaś? Zapewne nie, ale w necie to każdy jest cwany. IdĽ i powiedz to w twarz a nie wypisujesz bzdury. Za robotę się weĽcie a nie ormujecie tylko przez okna i patrzycie jakby tu komuś zaszkodzić. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia ;)

szczerośćboli 2012-06-29 17:02:19

11.

Ja tankuję na huzarze od dwóch lat i jest Ok, miła obsługa, porada, wymiana filtra.Dlatego tam tankuję.Pozdrawiam właściciela

Jolanta 2012-07-05 10:10:41

12.

Pani Regińska, Pani chyba nie wie wszystkiego na temat rzekomej ciężkiej pracy właściciela... ;) I widzę, że 3miasto uderzyło trochę do główki... "Małomiejskie problemy"... nie zapomnij skąd jesteś i gdzie się urodziłaś. Pozdro!

Dzidek 2012-09-13 01:32:24

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble