wróć do tematów forum

Reszelska POLICJA

Komentarz

08-09-2023 godz 20:16

Reszelska Policja krąży w dzień po Reszlu po co ? W dzień się nic nie dzieje , może by tak nasza służba wieczorem patrolowała ulice ? Jade do domu ulicą spichrzową rodzice piją alkohol , co drugie slowo to wulgaryzmy , krzyki , wrzaski piski , dzieci biegające po ulicy nie zwracające uwagi na auta . Oczywiście ja jako kierowca jade po malu i uwazam ale mysle ze rodzice powinny pilnowac dzieci a nie pic alkohol . a Policja powinna zwracać uwagę na to ze dzieci siedzą w towarzystwie pijących rodziców . Chodzi mi dokladnie o różowawy budynek i budynek obok . Ludzie opamiętajcie się na litość Boską

1.

oni sie tylko kierowcow potrafia czepiac, bo nie trzeba spacerowac. brak lampki z tylu jak plachta na byka. pol europy przejedziesz i w reszlu mandat przyjmiesz. rutynowo za kazdym razem rureczka do dmuchniecia, bo przeciez kazdy jest alkoholikiem i zawsze jest szansa ze cos lyknal.

Roman 2023-09-08 23:04:17

2.

Nie możliwe szkoda że dzieci był trzeźwe a może i nie było trzeba się zatrzymać i zobaczyć . Jedziesz to jedz i nie rozglądaj się to ty jesteś kierowcą i powinieneś uważać na dzieci i ludzi bo pieszy ma tam pieszenstwo różowy dom zobaczyłeś/aś więc dzieci też zobaczysz a jak słabo widzisz to chyba raczej nie powinnaś/eś prowadzić samochodu bo to jest bardziej niebezpieczne niż dzieci bawiące się na swoim podwórku mieszkańcy ulice spichrzowej dokładnie wiedzą że jedzie samochód i że trzeba uważać więc nie obawiaj się i jak jedziesz to jedz tyle ile się należy czyli 20km/h

Uwaga dzieci 2023-09-10 15:57:41

3.

Akurat tu się zgodzę. Jacy by nie byli mają prawo żyć jak wszyscy inni. I jeśli dzieciom krzywda się nie dzieje i chcą sobie wypić piwo to niech piją. Samochód to nie pendolino, a kierowca musi dostosować się do znaków i zachować szczególną ostrożność w takich przypadkach. Mimo wszystko meritum autora jest zgodne z prawdą

Roman 2023-09-10 16:44:52

4.

Osoba wstawiająca post napisała wyraźnie ZE JECHALA PO MALU I UWAZALA A DZIECI Z ULICY NIE SCHODZA A RODZICE MAJA W DU*PIE OPIEKE NAD DZIECMI BO ALKOHOL WAZNIEJSZY . jeżeli kierowca uważa to dziecko tez niech zwraca uwagę a po drugie ulica to nie jest miejsce do zabawy ,jest tam plac na którym mogą się bawić

2023-09-10 16:50:05

5.

Ale nie napisał też, że dziecko stanęło przed autem, zrobiło zeza i czekało, aż zacznie cofać.Czyli sytuacja należała do normalnych. Dzieci przebiegały na drugą stronę, albo kopały sobie piłkę. Wychodzi więc, że zwyczajnie się przywalił

Roman 2023-09-10 21:21:28

6.

Autor ma rację, tam jest cyrk a nie normalne życie. Wystarczy, ze 2-3 razy tamtędy przejechać, żeby wyrobić sobie zdanie. Koniecznie z otwartymi oknami - można dodatowo posłuchać pięknego słownictwa, używanego przez tamtejsze dzieci.

reszelak 2023-09-11 12:37:17

7.

To jest porządna rodzina, a dzieci są wspaniałe, ciepłe i kochane. Są mądre i poukładane. Ich zagrywki to wina nauczycieli, w końcu chodzą do szkoły. Skądś czerpią wzorce

Marzena 2023-09-11 23:15:09

8.

Nieładnie się tak czepiać. Nikt nie jest idealny :) każdy ma swoje wady zalety i dajcie sobie już spokój. Obejrzyjcie film czy coś zamiast pisać banialuki

Marzena 2023-09-11 23:32:34

9.

A idź Ty nie masz czasu a jednak tu zaglądasz i komentujesz . jak nie masz czasu to po ki grom tu piszesz kobieto . daj żyć tym wszystkim ludziom i się nie odzywaj wcale , dobrze się schowaj bo juz nawet w internecie policja wstawila Twoje zdjecie i Twojego męża jako osoby poszukiwane .

katy 2023-09-12 22:30:29

10.

Okno no to że u ciebie w domu jest patologia to ja o tym doskonale wiem nie musisz mi tego mówić w porównaniu do twoich dzieci to moje są wychowane i mają szacunek dla osób starszych jakoś do dziś dnia nie dostałam od nikogo w twarz a w mieście jestem codziennie i nie boje się chodzic a z takimi bezmozgami jak ty nie będę wdawać się w dyskusję.Zegnam i nie pozdrawiam

Nieinteresujsie 2023-09-14 11:25:55

11.

a co mnie to obchodzi oni i wszyscy

przemo 2023-09-15 10:47:35

Komentarz

wróć do tematów forum

Tłumaczenie raportów finansowych - najlepsze praktyki dla firm

Tłumaczenie raportów finansowych to kluczowy element funkcjonowania firm operujących na rynkach międzynarodowych. Precyzja i dokładność w tłumaczeniu takich dokumentów są niezbędne, by uniknąć błędów mogących wpłynąć na decyzje finansowe. Jakie są najlepsze praktyki, które firmy mogą wdrożyć, by zapewnić wysoką jakość tłumaczeń raportów finansowych?

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble