wróć do tematów forum

Radio

Komentarz

Janusz55 19-08-2012 godz 22:09

Mam pytanie do wszystkich. Czy chcielibyście słuchać radia lokalnego. Mieszkam w Gdyni ale zastanawiam się nad przeprowadzką w Wasze rejony. Najbardziej odpowiada mi Reszel. Lubię temat Slow Life. Ciekaw jestem, czy w Waszym regionie żyje się naprawdę spokojnie. Mam dosyć wielkich miast i wyścigu szczurów. Pracowałem kilka lat w radiu i bardzo tęsknię za tą pracą. Małe lokalne radio byłoby OK. Pozdrawiam z Gdyni Janusz

1.

Genialny pomysł! Jakby znalazły się fundusze i ludzie by chcieli prowadzić coś takiego, to byłoby EKSTRA! Powodzenia : - )

superextra 2012-08-19 22:59:26

2.

Pomysł ciekawy, ale wydaje mi się, że może być problem z utrzymaniem radia w naszym mieście - moim zdaniem jest ono za mała. Prędzej taki pomysł rozpatrywał bym pod względem miasta Kętrzyn.

Radio 2012-08-19 23:20:25

3.

Czyżby pod nickiem Radio ukrywał się pewien pan ,co to wszystko z Reszla zabiera do Kętrzyna ?

RESZELANKA 2012-08-20 17:14:08

4.

myślę, że to dobry pomysł.

samosia 2012-08-20 17:44:16

5.

Hahah :D Nie Reszelanko, wybrałem taki nick bo pasował mi idealnie do tematu. ;p

Radio 2012-08-20 18:32:50

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble