wróć do tematów forum

Piotr Ruszkul

Komentarz

I tak nie znacie ;P 09-06-2010 godz 18:35

W przedostatnim meczu II ligi zachodniej piłkarze Olimpii Grudziądz wygrali we Wrocławiu z ostatnią drużyną rozgrywek - Ślęzą 1:0. Bramkę dla Biało - Zielonych zdobył tuż po przerwie Piotr Ruszkul strzałem z około 18 metrów.

1.

Znam!!Bardzo fajny chłopak!Cieszy mnie to,że odnosi sukcesy.Gratuluję rodzicom takiego syna,myślę,że powinni być z niego dumni.

korakora 2010-06-09 20:02:28

2.

dziś tez strzelił bramkę w 20 min gry z turem turek (1:1) był to ostatni meczu II ligi

tyt 2010-06-09 21:17:20

3.

Ruszkul jest najlepszym strzelcem tego klubu w tym sezonie zdobyl lacznie 12 bramek w 2 lidze (4 Unia Janikowo,8 Olimpia).Wie ktos jak zalozyc konto na forum olimpi

reszl 2010-06-09 22:47:22

4.

Ja tam go nie lubie wredny i pyszny

Zaje**sta 2010-06-11 08:51:36

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble