din 04-11-2012 godz 22:14
Witam wszystkich serdecznie. Moje pytanie do czytających jest takie: Czy ktoś odbiera telewizję naziemną z anteny pokojowej i czy jest ty możliwe w Reszlu? Nie chciałbym wydawać pieniędzy na antenę, która nie da rady, a zewnętrznej nie chce mi się instalować.
1.
siema odbieram ta telwizje od prawie roku czasu w reszlu ;) w tej chwili jest dostepnych w reszlu 21 kanalow tv i 2 radiowe. z pokojowej tez dasz rade odbierac bo probowalem ale bez rewelki.ja zakupilem antenke kierunkowa "Opticum AX 1000" z wzmacniaczem za 100 i jest luksik :) polecam. kieruj antene na olsztyn bo gizycko zamulaaa.
jed 2012-11-14 18:48:27
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama