toja. 03-12-2010 godz 11:42
Na ulicy CHROBREGO w ogóle nie można wyjechać samochodami tyle jest śniegu że samochody sie zakopuja! PROSZE O ODSNIEZENIE ODPOWIEDNIE WLADZE !
1.
Na górce za parkiem jest za mało śniegu i nie mogę sobie pojeĽdzić na sankach. Proszę odpowiednie władze o naśnieżenie . :))). I jeszcze poprosiłbym te władze o zrobienie lodowiska, bo chętnie pojeĽdziłoby się na łyżwach.
mieszkancy 2010-12-03 11:46:01
2.
Prosze odpowiednie władze o przeczyszczenie mózgu osobie powyżej.
wwlw 2010-12-03 11:59:28
3.
prosze odpowiednie władze o zrobienie Euro2012 w Reszlu.
ho ho ho 2010-12-03 14:18:04
4.
Musimy pochwalić się gospodarnością w naszym mieście przed odwiedzającymi hale sportową sędziami. Na pewno nie widzieli takich ilości śniegu na chodnikach i ulicy jak wygląda to w naszym mieście. Pozdrawiamy służby, które powinny pójść do restrukturyzacji
bobo 2010-12-04 10:04:22
5.
To dawać śnieg spod Gimnazjum za park :D
solid_strikes_again 2010-12-04 20:24:52
6.
Co roku to samo.Zawsze o tej samej porze roku przychodzi zima.Nadszedł czas by zrobić z tym porządek.Należy na rogatkach miasta postawić znaki "zakaz wstępu dla zimy" i postawić naszego strażnika miejskiego.Należy jeszcze potem zlikwidować jesień bo deszcz,bo liście ,wybić wrony bo kraczą,psy bo s....ją i szczekają,koty bo miauczą,ptaki bo śpiewają,słońce bo jest dokuczliwe i co tam jeszcze komu przeszkadza wedle listy życzeń i zażaleń.I ogłosić Reszel miastem szczęśliwych ludzi.Amen.
kotek 2010-12-05 08:24:27
7.
Proszę odpowiednie władze o odśnieżenie placu przed moim garażem,bo nie mogę nigdzie wyjechać...Czy chcecie abym nie wyjeżdżał aż do wiosny? ale jesteście niedobrzy:) p.s Wczoraj byłem w Giżycku,wcale nie jest lepiej a może nawet gorzej jak u nas.
patriot 2010-12-05 11:55:48
Mitomania, zwana również pseudologią fantastyczną, to zaburzenie psychiczne, które objawia się patologicznym, systematycznym wymyślaniem i opowiadaniem nieprawdziwych historii, często w przekonujący sposób. Prawda może być trudna do odróżnienia od rzeczywistości, nawet dla samego mitomana. Co ciekawe, statystycznie częściej dotyka kobiet niż mężczyzn. Sprawdź, jakie są objawy mitomanii i poznaj przyczyny.
wiecej...Reklama