beata 31-03-2025 godz 09:09
Na stronie Reszel Facebug podano trzy propozycje na logo miasta pod głosowanie dla mieszkańców. To jakieś nieporozumienie z tym logo, co to jest, to nie ma nic wspólnego z naszym miasteczkiem, jakieś bohomazy. Uważam, że taki pomysł na logo miasta lepiej i ładniej wykreowali by mieszkańcy miasta w ramach konkursu.
1.
zaproponowała Pani jakieś swoje rozwiązanie czy tylko potrafi Pani wylewać "bohomazy" na temat tego co ktoś zrobił? Jeżeli to drugie, to "nieporozumieniem" można nazwać Pani wpis na forum. Propozycję są dobre i z chęcią zobaczę co mieszkańcy wybiorą.
dr Svencjusz 2025-03-31 10:45:07
2.
Uderz w stół ,a nożyce się otworzą. Nic złego nie napisałam,ani obrażliwego.Na forum facebugu Reszel dot. logo miasta też są krytyczne opinie, więc nie wiem w jakim kierunku jest to do mojej osoby wystosowana złość.I uważam ,że nie jest też złym pomysłem by poddać pod konkurs dla mieszkańców naszego miasteczka to zagadnienie o logo, a dlaczego,a dlatego bo lepiej widzą walory naszego miasteczka,by mieli satysfakcję ,że wnoszą coś i angażują się w życie maszego miasta. I jeszcze jedno każde forum jest do wystosowania swojej opinii,czyto się podoba czy nie.A jesli krytykę nie przyjmuje się na klatę po męsku.... nie mój problem.
beata 2025-03-31 12:39:59
3.
Te loga są bardzo wiesniaczkie bo wszystkie mają kolor zielony" jakby to Reszel mialby być taki eko,wiejski" zamiast wkomponować wizerunek Kopernika, Krasickiego na planie miasta albo kościoła
Warmiński Reszelanin 2025-03-31 12:49:25
4.
Dodam od siebie, że każde forum jest do wystosowania swojej opinii do czyjejś opinii, czy mi się to podoba czy nie. Więc jeżeli nie przyjmuje Pani krytyki na klatę po męsku to ... nie mój problem
dr Svencjusz 2025-03-31 14:59:28
Uczestnicy warsztatów pracowali z wykorzystaniem metod aktywnych: burzy mózgów, dyskusji, pracy w grupach. Odgrywali scenki, dzięki czemu doskonalili umiejętność w zakresie komunikacji, budowania relacji, doboru argumentów, prezentowania postaw.
wiecej...Reklama