zenoll1 25-11-2010 godz 22:47
na stronie Reszla ukazała się ankieta dotycząca konkursu na animatorów społecznych. Co myslicie, kogo by wytypować, kto się u nas udziela dla dobra innych?
1.
Moim zdaniem P. Beata Kilanowska
andrzej 2010-11-25 22:29:43
2.
ale, to się rozchodzi o osoby, które społecznie działają na rzecz innych - organizują - sponsorują - współpracują z placówkami szkolnymi, szpitalnymi...
zenoll1 2010-11-25 23:28:18
3.
Ta kobieta oprócz wykonywanej pracy właśnie działa i działała na rzecz innych, właśnie społecznie.Przez kilka lat wraz z dziećmi i młodzieżą zbierała dary dla dzieci z Domu Dziecka w Pasymiu.Dzięki Niej mamy tablicę poświeconą pamięci Jana Pawła II oraz wiele innych akcji,których trudno mi tak na szybko wymienić.Jeszcze świateŁko do nieba przy okazji WO¦P.To są tylko takie co ja pamiętam,ale pewnie jest więcej takich przykładów,bo ta kobieta robi wiele łącząc pracę z działalnością społeczną,dlatego trudno jest to wszystko wyłapać.Przy MOK też działają inni,widzimy ich zaangażowanie przy różnych imprezach m/in:Mateusz Rutynowski,Ariel Załęski.Pewnie jeszcze znalazłoby się więcej takich osób,ale oni działają i się nie chwalą.Zapytajcie w MOK.
sanczo 2010-11-25 23:49:23
4.
W calosci popieram wypowiedz sanczo,wszystko to prawdziwe dokonania Pani Beaty Ponadto Pani Beata aktywnie jako zastepca przewodniczacego dziala w stowarzyszeniu REAKCJA
jkoniuszek 2010-11-26 07:57:11
5.
Współpracuje z Klubem Seniora,który należy do MOPS w Reszlu,więc tam nie pracuje,a poświęca swój czas na spotkania z nimi.Z tego co wiem jest tam bardzo lubiana.
lina 2010-11-26 10:45:33
6.
Koń by się uśmiał.
Uhhhaaa 2010-11-29 09:48:32

Odpowiednie przechowywanie produktów wpływa nie tylko na ich świeżość, ale również na organizację pracy. Pojemne szafy chłodnicze umożliwiają wygodne segregowanie składników według rodzaju lub terminu przydatności. Pracownicy szybciej odnajdują potrzebne produkty, co skraca czas przygotowywania potraw.
wiecej...Reklama