marylka43 30-09-2010 godz 12:47
Witam za parę dni mam mieć leczenie kanałowe zęba wiem, że to kosztuje ??? ale nie wiem ile ??? Jeżeli już miałeś/łaś taki zabieg proszę daj znać i u kogo najlepiej ... Dzięki
1.
robiłam w przychodni. bardzo jestem zadowolona. płaciłam 120 zł. naprawdę warto. wbrew temu co mówią o tej dentystce zrobiła bardzo dobrze tanio. polecam
kazia 2010-09-30 15:50:42
2.
Jakiś już czas temu leczyłam kilka ubytków w przychodni,fakt musiałam troszkę poczekać bo kolejki niesamowite ale na prawdę jestem zadowolona.Pani dentystka delikatna i bardzo sympatyczna no i oczywiście zęby wyleczone:) .Za leczenie kanalowe też płaciłam ok 100zł za ząb ale na prawdę jestem zadowolona.polecam.
e306 2010-10-03 16:04:25
Mitomania, zwana również pseudologią fantastyczną, to zaburzenie psychiczne, które objawia się patologicznym, systematycznym wymyślaniem i opowiadaniem nieprawdziwych historii, często w przekonujący sposób. Prawda może być trudna do odróżnienia od rzeczywistości, nawet dla samego mitomana. Co ciekawe, statystycznie częściej dotyka kobiet niż mężczyzn. Sprawdź, jakie są objawy mitomanii i poznaj przyczyny.
wiecej...Reklama