wróć do tematów forum

1.

Ojeju. Jak w każdej takie dziurze w kazdym zakładzie pracy i instytucjach. Tu ludzie bez powodów siebie nie lubią, a co dopiero jak przyjdziesz zająć jego stołek. Takie zachowania dopiero mniej są widoczne w aglomeracjach jak Warszawa, Poznań i to nie jest regułą. To jest taki naród, że każdy siebie jak wroga traktuje, a w małych miejscowościach to jest mocno nasilone z oczywistych przyczyn. Bieda, ograniczona liczba miejsc pracy, niski poziom wykształcenia, spacer za wszelką cenę

znsj 2025-02-25 02:48:00

2.

Byłem dzisiaj w Biedronce. Oprócz art. żywnościowych wziąłem z półki 6 pak piwa bo z promocją. po podliczeniu przez kasjerkę zauważyłem na paragonie brak zniżki na piwo. Od razu interweniowałem ale bezskutecznie. Okazało się że muszę kupić dwa 6 paki by mieć zniżkę. poleciałem w regały 'złapałem' drugi 6 pak i do kasy. Okazało się, że rachunek już zamknięty i 'operacja' promocji nie może być dokonana. Ktoś z kierownictwa sklepu też mnie "olał". Poszedłem sprawdzić w regały informację o warunkach promocji i co? Atam na kartoniku jak wół pisze dużymi literami koszt piwa a pod spodem drobnym maczkiem informacja ż to koniecznie trzeba kupić DWA 6 paki. Tylko młodzi ludzie o dobrym wzroku mogą odczytać ten zapis. Wstyd "BIEDRO" za takie mamienie starszych i niepełnosprawnych wzrokowo klientów. Więcej moja noga nie stanie u Was.

... 2025-03-01 11:05:05

3.

Niestety to prawda odkąd zmieniła się Pani kierownik to praca tam jest okropna zresztą widać jak non stop zmieniają się ludzie tam pracujący. Są zachowania, które mądry kierownik powinien gasić w zalążku jednak Pani kierownik sama nakręca niektóre sytuacje. Po prostu nieodpowiedni człowiek na tym stanowisku

Mała 2025-03-01 13:51:42

Komentarz

wróć do tematów forum

Dieta wspierająca drogi moczowe: co jeść i pić w podróży, by unikać stanów zapalnych

Dolegliwości układu moczowego mogą pojawić się nagle, zwłaszcza w trakcie wyjazdów, gdy trudniej o szybki dostęp do lekarza. Warto więc mieć ze sobą silny lek na zapalenie pęcherza bez recepty,

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble
Zobacz również Reszel Ogłoszenia Wizytówki Ulotki Mąka Chlebowa Święta Lipka