12-05-2010 godz 19:53
Czy nikomu nie uciekł Pies huski czarny z białymi okręgami koło oczu. błąka się koło Wólki ryńskiej i działek jutrzenka. Jest wychudzony. Moze właściciel to przeczyta i zabierze swojego pieska
1.
widziałam tego pieska, strasznie wychudzony aż serce ściska, pewnie komuś się znudził i pozbył się problemu, ludzie czasami przestają być ludzmi
ruda 2010-05-12 22:11:57
2.
Po ogrodowej też dziś latał, ale należy chyba to gdzieś zgłosić bo żeby nie ugryzł kogoś,bo ścieklizna;
wp 2010-05-15 20:17:24
3.
jest bardzo bardzo łagodny, więc bez paniki ale tylko strasznie głodny, apeluje do ludzi, jeżeli majcie jakieś resztki np. z obiadu dawajcie mu bo psina w koncu nam zdechnie z głodu na tych Naszych Reszelskich drogach, bo tam akurat się szwenda
rudy 2010-05-15 21:28:33
4.
Ja myślałam że to jakiś wilk bo do psa to troche niepodobny;
wp 2010-05-15 21:38:49
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama