ewelka01 08-07-2010 godz 09:16
Dziś byłam świadkiem ataku rozszalałej bestii,która rzuciła się na małego kundla.Prawdopodobnie jest to bezpański pies widziany często na naszych ulicach.Okaleczony kundel cudem uniknął najgorszego.Bestię wypłoszył nadjeżdżający samochód i krzyk ludzi.Nie chcę siać paniki,ale niedaleko znajdują się place zabaw,dlaczego zawsze musi stać sie coś złego,by zacząć coś z tym problemem robić.
1.
bylo trzeba od razu zadzwonic na policje.Niech zlapia tego psa i zamkna albo uspia,no chyba ze to jest czyjs pies
avila 2010-07-08 10:27:50
2.
Mojego psa też pogryzł. Nie będę czekał na policję, sam go odstrzelę.
no-one 2010-07-08 20:35:16
3.
Żeby cię ktoś nie rozstrzelił... trudno zdarza się, ale jak człowiek zabije to się go nie zabija; są prawa zwierząt... psa zabrac do schroniska i tyle... a nie samosądy urządzac...
łubu dubu 2010-07-09 18:05:12
4.
Odstrzel go, bez litości zniszcz to zło!
HH 2010-07-10 14:45:39
5.
wiem ten pies chodzi po słowiańskiej już drugi raz ten pies uciekł ze schroniska ale dzieci na słowiańskiej go lubią
morela 2010-07-11 22:46:37
Mitomania, zwana również pseudologią fantastyczną, to zaburzenie psychiczne, które objawia się patologicznym, systematycznym wymyślaniem i opowiadaniem nieprawdziwych historii, często w przekonujący sposób. Prawda może być trudna do odróżnienia od rzeczywistości, nawet dla samego mitomana. Co ciekawe, statystycznie częściej dotyka kobiet niż mężczyzn. Sprawdź, jakie są objawy mitomanii i poznaj przyczyny.
wiecej...Reklama