wróć do tematów forum

szukam fachowca

Komentarz

netka 25-12-2017 godz 13:38

czy w reszlu jest fachowiec ?

1.

jest.

2017-12-25 20:11:09

2.

od flaszki fachowców w reszlu nie brakuje ,to ile masz tych flaszek ?

flaszurka 2017-12-27 12:09:03

3.

to ma byc ochroniarz czy do odsnieżania ?

nazwa 2017-12-28 18:42:46

4.

Jesli firma budowlano-remontowa to polecam "Udar"

Karina 2018-01-02 19:42:18

5.

Udar bardzo dobra firma z tym że z tego co słyszałem i wiem to pracuje tam pewien Pan, nie wiem jak ma na imię i z tego co zauważyłem często pracuje pod wpływem alkoholu. Jeżeli chodzi o właściciela firmy to polecam ale tamtego Pana nie.

Janek 2018-01-02 21:18:03

6.

Widze Janek ze wszystko widzisz jak monitoring.Powiem tak wlasciciel firmy ma bardzo dobrego fachowca.Wykonywali wiele prac rzetelnie ,szybko i czysto azeby ten Pan o ktorym ja pisze a Ty myslisz byl pod wplywem alkoholu to nie bardzo sobie przypominam.No fakt sa tez jacys inni pracownicy czy pomocnicy ,ktorym nie zbyt ladnie pachnie z ust ale Pan Rafal sam decyduje kto ma u niego pracowac lub jemu pomagac.Zapewne gdyby ktos notorycznie byl pod wplywem juz dawno by go wywalil na zbity pysk.Dobry fachowiec jest nie zastapiony a sadze ze zlosliwie cos napisales bo kazdy chwali firme a firma to nie tylko Pan Rafal .Pomysl zanim cos glupiego napiszesz ,bo jak mozesz zauwazyc kogos czy jest pod wplywem czy nie skoro z nimi nie pracujesz.

Malgorzata 2018-01-04 13:16:19

7.

Pani Małgorzato chyba nie piszemy o tym samym człowieku. Pan Rafał oczywiście bez zastrzeżeń ale ten drugi Pan no zastanowił bym się, bo wielokrotnie od tego pana czułem alkohol w postaci piwa. Pozdrawiam

Janek 2018-01-05 10:04:02

8.

No nie bede tlumaczyla sie z innych ludzi jesli ktos nawet wypije jedno piwo to czuc ja nie czulam zadnego alkoholu jak u mnie Panowie pracowali .Zreszta kto teraz z budowlancow nie wypije chocby piwo? Wazne ze doklany jest i rzetelnie wykonuje prace.Gwarantuje ze kolejny remont rowniez bedzie robic ten sam sklad.

Malgorzata 2018-01-05 12:19:24

9.

Powodzenia :-) ja jak bym brał tą firmę to bez tego pana.

Janek 2018-01-05 13:04:53

10.

oj Janek ,Janek ile zlosci jest w Tobie czy ten Pan pracowal u Ciebie i cos zrobil zle ze tak sie wypowiadasz? Wszedzie pija a Ty taki swiety?

Karina 2018-01-05 17:02:21

11.

Ja wogole nie pije w pracy a jeżeli chodzi o spożywanie alkoholu to jedynie okazyjnie

Janek 2018-01-06 20:54:53

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble