zainteresowany 25-01-2018 godz 17:08
Bardzo proszę o opinię na temat przedszkola Sloneczko
1.
Jezeli dziecko posylasz do Sloneczka z wygody lub chcesz zeby dziecko mialo kontakt z innymi dziecmi to tego nie rob. Jezeli pracujesz i nie masz opieki do dziecka to niestety nie masz wyjscia. Nie chce nikogo oczerniac i obrzucac blotem ale jak dla mnie to slaba opieka, zbyt duzo dzieci a za male sale. Co prawda moje dziecko bylo w Sloneczku 3 lata temu ( 1 miesiac bo zal mi bylo dziecka, niedopilnowanego, malo zainteresowane panie byly zeby dziecko dobrze sie czulo, nie chodzilo obsmarkane i dobrze ubrane na dworzu itp. )
Ewka 2018-01-25 19:52:46
2.
Ja tam wspominam dobrze, tyle że to było już ponad 15 lat temu :D
Jojo 2018-01-26 10:35:47
3.
Super opieka, dzieci bardzo duzo sie uczą i mają możliwość brać udział w dużej ilości dodatkowych zajęć. Świetne przygotowanie do szkoły. Jedno moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola a drugie bez wahania oddam pod opiekę Pań juz w najbliższym czasie.
Padre 2018-01-29 10:56:09
4.
Ja również jestem bardzo zadowolona . Moje dziecko bardzo dobrze czuje sie w tym przedszkolu. Zawsze było przebrane i zaopiekowane. Nigdzie nie jest idealnie ale panie bardzo się starają i wkładają cale serce w swoja prace. Spokojnie mogę zostawić dziecko rano i jechać do pracy.
2018-01-29 22:35:34
5.
Ja też swoje dzieci miałam w Słoneczku kilka lat temu i złego słowa nie powiem.
nastka 2018-02-07 13:43:55
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama