wróć do tematów forum

patola w Gdańsku

Komentarz

Eve 25-03-2018 godz 13:29

ostatnio byłam w Gdańsku i gdzie się nie pójdzie reszelskie mordy aż słabo sie robi

1.

Aha, a co w związku z tym? Twoja morda reszelska też była w Gdańsku.

emmm 2018-03-25 18:46:12

2.

... a nie zauważyłaś, że na Twój widok ich -reszelaków w Gdańsku - zbierało na wymioty?

... 2018-03-26 11:55:54

3.

...cichodajka pojechała na gościnne występy i przestraszyła się, że ją rozpoznają....

Kosmo :D 2018-03-27 10:57:49

4.

A co ja mam powiedzieć? Z tej reszelskiej wiochy wyjechałem lata temu, a ostatnio podjeżdzam swoim pięknym lśniącym Leksusikiem na stację paliw, a tam co? reszelska morda biegnie i chce mi paliwo tankować (dla małomiasteczkowych - na stacjach są ludki do tankowania paliwka zatrudnieni na wyżej wymienionych), ale to nie koniec, idę ze swoją piękną żoną która pochodzi z miasta Gdańska do mojej ulubionej restauracji, a tu z kartą win (dla małomiasteczkowych - karta win to takie menu...nie, jeszcze inaczej...jadło-spis ;-) tylko że nie jadła, a właśnie spis win), podchodzi kelnereczka...patrze na twarz...reszelska morda, zwyczajowo zostawiam napiwek...tym razem nie zostawiłem. Apeluję...reszelanie, zostańcie w swojej wiosce zabitej deseczkami, rozmnażajcie się między sobą z kuzynostwem ;-) nie pchajcie się w Polskę i Świat, jedno i drugie obejdzie się bez was.

Pan z miasta Gdańska 2018-03-28 23:35:40

5.

Myślisz że jak mieszkasz w Gdańsku to kim ty jesteś?? Zamknij ten swój ryjek i nie udawaj bogacza. Spójrz jaki ty byłeś /jesteś patologiczny.

Dddd 2018-03-29 20:42:13

6.

Do Pan z Gdańska ! Gdańsk to ty widziałeś ale w telewizji regionalnej !

2018-04-02 21:31:49

7.

Do "Pana" z Gdańska!!! Dlaczego podpisuje się "Pan" z Gdańska, skoro pochodzi "Pan" z małego miasteczka-Reszel. Musi być "Pan" bardzo zakompleksiony, że negatywnie wypowiada się na temat Reszelaków. Powinien"Pan" być dumny,że pochodzi z tak pięknej perełki Warmii jaką jest Reszel. Gdańszczaninem "Pan" nigdy nie był i nie będzie, a na mordy patrzy "Pan" jak inni Reszelacy patrzą na "Pana" mordeczkę !!!

Reszelanka 2018-04-03 18:28:35

8.

Do " KABOTYNA z Gdańska" "Cham ze wsi wyjdzie, lecz wieś z chama nigdy".

halina 2018-09-05 22:38:52

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble