dnia: 2012-02-06 15:50:50 kuku skomentował(a):

1. te ogloszenie to nie lipa i dokiedy mozna skladac podania

dnia: 2012-02-06 18:00:27 JUREK skomentował(a):

2. w tym polo to masakra ,tam sie wiecznie cos dzieje,ale to swiadczy o złej kadrze kierowniczej,

dnia: 2012-02-07 14:09:04 faja skomentował(a):

3. Praca w polomarkecie to zenada ,tym powinni sie zajac jakies odpowiednie instytucje ,o kierowniku sklepu to mozna scenariusz do dramatu napisac,nikomu nie radze tam isc do pracy ,to co sie dzieje w tym sklepie to przechodzi wszelkie granice etyczne ,

dnia: 2012-02-07 23:08:05 lusia skomentował(a):

4. wezie Wy sie ludzie leczcie szkoda Wam tej pracy w polo bo kazdy z Was chcialby tam pracowac... piszecie głupoty nie wiedzac co sie tam tak naprawde dzieje... zal mi Was naprawde...

dnia: 2012-02-08 08:50:54 mała skomentował(a):

5. Aczy ktoś jeszcze zaobserwował ze tam pracuja prawie same blondynki to chyba jakies zboczenie kierownika wiec jesli chcesz tam pracowac przemaluj sie na blond

dnia: 2012-02-08 08:51:51 mała skomentował(a):

6. Aczy ktoś jeszcze zaobserwował ze tam pracuja prawie same blondynki to chyba jakies zboczenie kierownika wiec jesli chcesz tam pracowac przemaluj sie na blond

dnia: 2012-02-08 11:29:47 bryłka skomentował(a):

7. do postu nr.4 ,uwierz mi ale ja doskonale wiem co tam sie dzieje ,z własnej autopsji , ale kazdy ma wolny wybór ,jednak warto wiedziec ,ze są tam ludzie zwalniani na takiej zasadzie ze po całym dniu pracy nagle dostajesz wypowiedzenie ,ale jest tez spora liczba osób którzy sami odeszli , dla wszystkich przyszłych pracowników zycze powodzenia i zmiany kadry kierowniczej

dnia: 2012-02-08 11:33:27 pipa skomentował(a):

8. magazynier okradł polomarket ,hehe sraty taty ,a moze cos innego chciał podwedzic ,wielkiemy pany kierownikowi ,hahah smiech na sali.............

dnia: 2012-02-08 13:26:59 lusia skomentował(a):

9. Naprawde to co czytam jest śmieszne i żalosne... Chyba guzik wiecie na temat tego co sie tam tak naprawde dzieje nie ocenia sie ludzi zbyt pochopnie... Skoro ten sklep jest taki zly i Ci w nim pracujacy ludzie to po jakiego grzyba chodzicie tam na zakupy... Zastanówcie sie nad sobą bo czytajac wasze posty dochodze do wniosku ze z zazdrości opisujecie kogoś... Nie bylo polo bylo Ľle jest polo też jest Ľle... Czlowiekowi nie dogodzisz... Ja tam bardzo lubie chodzic bo sa miłe Panie i zawsze staraja się dobrze doradzić. a co do kierownika to widzac takie bydlo niezadowolone jak Wy wcale sie nie dziwie ze jest jaki jest.. jakoś pracownice nie narzekaja na niego...

dnia: 2012-02-08 14:35:57 zoska skomentował(a):

10. ja tez nigdy nie slyszalam by jakas pracownica narzekala na swojego kierownika... znajdzcie inny obiekt zainterowan. Zajmijcie sie swoimi sprawami..

dnia: 2012-02-08 19:16:29 kierownik skomentował(a):

11. Wiesz to z autopsji.

dnia: 2012-02-08 19:34:46 polo skomentował(a):

12. Tak.

dnia: 2012-02-08 22:18:54 Basia skomentował(a):

13. Ludzie jakie wy niestworzone historie na tym forum opowiadacie ze to się w głowie nie mieści, nie macie się już chyba czym zając naprawdę... wypisujecie takie głupoty... zanim coś tutaj napiszecie zastanówcie się nad tym kiklanaście razy...

dnia: 2012-02-09 08:39:44 Ania Lewandowska skomentował(a):

14. Witam ,moze nie mam prawa wypowiadac sie na ty forum ,poniewaz nie jestem i nie byłam pracownicą polomarketu w reszlu,jednak odwiedzam ten sklep dosyc czesto,i to nie dlatego ze obsługa jest zła ,czy dobra ,ale ze względu na towar,promocje itp.jednak chyba tam naprawde jest cos nie tak skoro naprawde miła dziewczyna która była na kasie /zdaje sie ze miała na imie kasia /sama odchodzi z pracy,no i niedawno dowiedziałam sie ze pani z miesnego tez sie sama zwolniła ,choc przyznam ze bardzo lubiłam kiedy ona pracowała,nie wiem jakie są powody tych decyzji ,ale jezeli to jest tak jak tu piszą,to przykro ze kierownictwu nie zalezy na zatrzymaniu takich pracowników,Ajezeli chodzi o tego magazyniera to ja na waszym miejscu nie pisała bym nic na ten temat poniewaz to sa naprawde powazne oskarzenia-pozdrawiam Ania

dnia: 2012-02-09 08:48:23 adrian skomentował(a):

15. Adresatem postu nr.9 zapewne jest pani na literę A.....,ale wydaje mi sie ze nie powinnna sie wypowiadac na tym forum za pracowników ,poniewaz tekst pt,,pracownice nie narzekaja na niego'' powalił mnie na kolana ,dziewczyno jak masz dobrze to siedz cicho i sie ciesz ze jeszcze to trwa. Kurcze głupie gadanie jezeli ludzie odchodzą sami to musi byc cos nie tak ,a nawet jezeli sa tak czesto zwalniani ,to tez nie wrózy dobrze kadrze kierowniczej-pozdrawiam wszystkich pracownioków Adrian Pakulski

dnia: 2012-02-09 09:05:30 adrian skomentował(a):

16. przepraszam, nie adresatem ,tylko nadawcą ......

dnia: 2012-02-09 09:27:25 Helena skomentował(a):

17. Panie Adrianie skoro jest Pan tak pewny kto co pisze na tym forum to chyba jest Pan jasnowidzem... nie wiem po co wypisywane te glupoty.. jednym sklep sie podoba innym nie... a to co sie dzieje na zapleczu sklepu nie powinno nikogo obchodzic skoro pracuja tam ludzie jest im tam najwidoczniej dobrze... a Ci co sie sami zwalniaja widocznie maja inne plany niz praca w sklepie.. wracajac do ludzi zwalnianych jesli sa pracownikami niewydajnymi po co takich trzymac?? na ich miejsce przyjdzie ktos inny kto bedzie chetnie pracował... nie oskarzajcie siebie wzajemnie bo nie wiadomo kto co tutaj pisze i nie stawiajmy zbyt pochopnych wniosków co do innych osób. Pozdrawiam i miłego dnia życze. Helena

dnia: 2012-02-09 12:53:59 basia skomentował(a):

18. polo to najlepszy sklep bo w biedronce kasjerka gada pokaż co masz w torbie...nienormalne to

dnia: 2012-02-09 13:50:54 adrian skomentował(a):

19. HELENA KTO CI DAŁ PRAWO MÓWIC O MOJEJ WYDAJNOSCI? WYDAJNA TO MOZE BYC KROWA,MOZE LUDZI NIE OBCHODZI CO SIE DZIEJE NA ZAPLECZU ,ALE MAM WRAZENIE ZE TO NIE KLIENCI SIE WYPOWIADAJˇ TYLKO CI CO TAM PRACOWALI ,A PANI PANI A..... JAK PANI TAK DOBRZE TO NIECH SIE PANI CIESZY OBY JAK NAJDŁUZEJ ,JESZCZE JEDNO UWAZAM ZE TE WNIOSKI NIE Sˇ POCHOPNE TYLKO DOBRZE KTOS DOSTAŁ W KOSC W TYTM POLO I DLATEGO PRÓBUJE W JAKIS SPOSÓB PODZIELIC SIE TYM Z INNYMI, A PANI PANI A....../HELENO/ NIECH JUZ LEPIEJ NIE ROBI Z SIEBIE D.....

dnia: 2012-02-09 16:34:41 mario skomentował(a):

20. do basia p ja to w torbie nosze 2 jaja i jak moge kasjerce w BIEDRONCE pokazac co mam w torbie i to moje wlasne Bo lubi do torby zaglądać i potrzymac za jaja

dnia: 2012-02-09 17:06:34 blondi skomentował(a):

21. to moze tego kierownika wywiezcna taczce całkiem z reszla

dnia: 2012-02-10 09:02:03 ENTER skomentował(a):

22. W REGIONIE W KTÓRYM JEST TAKIE BEZROBOCIE I LUDZIE SAMI ZWALNIAJˇ SIE Z PRACY TO CHYBA NAPRAWDE TAM JEST COS NIE TAK

dnia: 2012-02-10 09:40:52 Ramzes10 skomentował(a):

23. To morze ten kierowniczek okradl te polo,a wine zwalil na tego biednego magazyniera?

dnia: 2012-02-11 15:19:20 basia skomentował(a):

24. te sklepowe przejedli kiełbasy i szynki na kilka tys . zł nie magazynier bo żerli i za nic nie płacili

dnia: 2012-02-11 16:09:06 Wojtek. skomentował(a):

25. Witam, To że lubie młode dziewczyny to moja sprawa i dlatego serdecznie je zapraszam do pracy. CV koniecznie ze zdjęciem zapraszam składać do biura. Jeśli chodzi o magazyniera to również widzę na tym miejscu miłą, młoda i ładną panią. Pozdrawiam Pan Kierownik.

dnia: 2012-02-11 16:10:52 Stiopa skomentował(a):

26. Zwolnić ich dziadów, za nasze żrą..

dnia: 2012-02-12 15:07:34 trip skomentował(a):

27. tam jest wyzysk w biały dzień

dnia: 2012-02-12 16:33:39 RYCHU skomentował(a):

28. z kąd ty to wiesz?,zazdrościsz ludziom pracy i tyle

dnia: 2012-02-12 16:48:25 trip skomentował(a):

29. pracy??????????? w d.... mam taką pracę

dnia: 2012-02-12 19:01:23 kollliberrek skomentował(a):

30. żal mi ciebie wieżysz plotkom innych ludzi,a jak tam naprawde jest to niky nie wie.

dnia: 2012-02-12 19:05:04 Kasia skomentował(a):

31. oczy bolą od tych głupot

dnia: 2012-02-12 19:35:22 pol skomentował(a):

32. Witajcie.Jestem pracownica jednego z POLO.To prawda ze polo to oboz pracy.Robia z ludzmi co im sie tylko podoba.Jezeli chodzi o ceny to sprawa wyglada tak: pani Kowalska zatrudniona jako sprzedawca ma pod opieka np regal na ktorym znajduje sie kawa,herbata i slodycze.zaczynajac prace o siodmej musi zrobic zamowienie na ten ze regal,sprawdzic ceny,biegac na kase co 2 min no i oczywiscie dolozyc towar ktorego mu brakuje i ktory musi wykopac z samego spodu palety bo wyzej sa np slodycze.ma na to wszystko 8 godzin przez ktore dostanie opier...ol 15 razy i wtplaty 980 zl bo przeciez trzeba splacac manko ktore wynosi np 20 tysiecy zl.pracowac musi bo np ma troje dzieci(tak jak ja),bo nie ma innego wyjscia :( Zastepca kierownika zostaje magazynier ktory nie mial nigdy wczesniej do czynienia z kasa fiskalna i nie daj boze na jego zmianie kasa sie zablokuje,wtedy nikt nie wie co zrobic.pracownik jest nowy,a kierownik sie nie zna-szok!!!!!! To ze ceny sie nie zgadzaja bardzo czesto to fakt.Powiedzmy ze pani Kowalsak sprawdzila wszystkie ceny,usiadla na kase zeby obsluzyc klientow a tu niespodzianaka,cena kawy w 3 sekudy zmienila sie o 10 gr,herbaty o 5 gr i tak dalej.ktos w centrali klika w komputerze i zmienia ( wydaje mi sie ze robia to specjalnie,ludzie mysla ze tansze,biora a pozniej sie okazuje ze wcale nie kosztowalo tyle ile bylo napisane) ale Kowalsaka sie cieszy bo juz skonczyla sie jej zmiana i ucieka do domu.przychodzi na drugi dzien i znowu to samo,zamowienie,ceny,towar,kasa.Uwiezcie mi ze praca w tym sklepie to masakra i nie mozna wina obarczac sprzedawcow bo oni naprawde dwoja sie i troja za gowniane pieniadze i nikt nie docenia tego co robia,ani klienci ani pracodawcy

dnia: 2012-02-12 20:05:21 kotek skomentował(a):

33. A miał być taki różowy świat marketów... Niestety korporacje są wszystkie takie same - każdy grosz wyrwany z pracownika, to grosz w kasie firmy. Na koniec podatek wędruje do centrali, a po odrobinie inżynierii finansowej wywędrowuje do innego kraju... Jeszcze kilka lat i Reszel będzie się składał z martwego starego miasta, 3 marketów i dwóch garstek niewolników

dnia: 2012-02-13 08:12:30 bozena skomentował(a):

34. Chcieliśmy kapitalizmu, no więc mamy. I za przebywanie w pracy nikt jednego grosza nie da. A ci co tak wyrzkają to muszą zajrzeć do słownika co znaczy słowo praca. W tego typu pracy nikt za leżenie - siedzenie przy kawce nie płaci Po co taki krzyk. Podpisałeś umowę i o co debaty ???

dnia: 2012-02-13 15:29:15 ENTER skomentował(a):

35. do postu nr.34 ,to co jest opisywane w tych postach ,to sie nazywa MOBING, i na to nie mozna dawac przyzwolenia ,szkoda tylko ze wszyscy ci ludzie nie zbiorą sie i nie pójdą z tym gdzies dalej -pomyslcie

dnia: 2012-02-13 18:49:52 poll500 skomentował(a):

36. Panie Kierowniku jesteśmy z panem -dział mięsny.Proszę się nie przejmować tymi głupimi wpisami .Dla nas jest pan wielki.

dnia: 2012-02-13 20:49:42 Ramzes10 skomentował(a):

37. To dlatego ten malusi kierownik zwolnil tego wielkiego magazyniera bo mogl mu tylko l..a zrobic na stojaco,a ten nie chcial to go wywalil.

dnia: 2012-02-13 21:04:08 .... skomentował(a):

38. szkoda czytać te głupoty.... odwage złapaliscie by sie tylko na forum odezwać... ktos kto ma odwage pisac takie głupoty bezpodstawne powinien miec odwage powiedziec to także prosto w oczy... Zarówno dział mięsny jak i sklep stoi za swoim kierownikiem murem.. wiec po co te hallo?

dnia: 2012-02-14 14:03:23 inga skomentował(a):

39. ha ha ha ha ...dział miesny i sklep stoją za kierownikiem mórem on chyba sam te posty pisze hahahahahhahaha

dnia: 2012-02-14 14:07:59 pomiot skomentował(a):

40. panike kierowniku jestesmy z ,prosze nas nie wyzucac,zrobimy wszystko co pan kaze !niech nas pan dalej traktuje jak pomioty,ale prosze nas nie zwalniac!-pozdrawiamy pana bardzo serdecznie

dnia: 2012-02-14 14:28:08 rybka skomentował(a):

41. Macie za mało odwagi by mu w oczy to powiedzieć? Każdy odważny bo anonimowy;) Jak jego zwolnią i zatrudnia na jego miejsce kogoś innego to i na tej drugiej osobie "pojazd" będzie. Ja tego kierownika nie znam i go nie bronię, raz miałam z nim do czynienia bo zaniosłam mu cv i czasem widzę jak przemyka miedzy regałami po sklepie. Wszystko co o nim słyszałam to słyszałam od ludzi co też coś słyszeli, czyli żadnych konkretów, ale jak to w Reszlu. Nie raz miałam do czynienia z niedomówieniami, ktoś coś usłyszał ,dodał i plotka gotowa.Może i to prawdę co tu sie wypisuje, ale nikt nic konkretnie nie powiedział (Pan X powiedział Pani Y itd) byłam dziś w polo i wszyscy uśmiechnięci radośni a tu się piszę że krzywda wielka im sie dzieje. Sprzedawcy w polo muszą być doprawdy znakomitymi aktorami

dnia: 2012-02-14 18:35:01 no-one skomentował(a):

42. Taki jeden baran z drugim myśli, że w internecie jest anonimowy i może pisać różne "kretynizmy"... ale to wszystko do czasu.

dnia: 2012-02-14 19:03:41 ole skomentował(a):

43. Przecież to jest REKLAMA , bo każdy zajdzie do POLO aby obejrzeć tego POTWORA - KIEROWNIKA i przy okazji coś kupi, przecież z pustym koszykiem nie będzie kierownika ogladał. A swoją drogą gdzie jest pan Krzysztof, że pozwala na takie wpisy ? Z tego wynika , że gdyby było o p. burmistrzu czy o jakim nauczycielu to postu by już dawno nie było. Pozdrawiam

dnia: 2012-02-14 21:13:14 lala skomentował(a):

44. te głupoty na kierownika piszą z działu mięsnego tu wiem na bank

dnia: 2012-02-14 21:25:26 zuzia skomentował(a):

45. ...

dnia: 2012-02-15 10:20:24 skomentował(a):

46. STOP

dnia: 2012-02-16 09:39:14 glutamin skomentował(a):

47. mysle ze najlepiej bedzie jak byli pracownicy zgłoszą sprawe do inspektora pracy ,taka jest moja osobista rada ,

dnia: 2012-02-16 09:50:03 anna skomentował(a):

48. TO JEST DOBRA RADA ,BO Z TEGO CO JUZ MÓWIˇ NA MIESCIE TO BOCHATER TYCH POSTÓW POSZEDŁ NA POLICJE ,CHOC BARDZO SIE DZIWIE PONIEWAZ FORUM TO JEST FORUM I NA NIM RÓZNE ZECZY SIE PISZE I RÓZNE WYSTAWIA OPINIE ,A JAK KTOS MA PRETENSJE TO NIECH ZGŁOSI DO MODERATORA ZABLOKOPWANIE TEMATU I TYLE .-POZDROWIENIA

dnia: 2012-02-16 12:01:48 rybka skomentował(a):

49. Ja bym na Jego miejscu też poszła na policję, za dużo się tu powiedziało

dnia: 2012-02-16 13:11:17 ala skomentował(a):

50. JA JEDNAK MYSLE ZE CHYBA JEST COS NA ZECZY SKORO TEN TEMAM I TA OSOBA WYWOŁUJE TYLE EMOCJI,WARTO SIE ZASTANOWIC I PRZEMILCZEC ZAMIAST KRYTYKOWAC AZ TYLU LUDZI KTÓRZY O TYM PISALI.DLACZEGO NIE PISZˇ O KIEROWNICZCE PELCOWIZNY ,CZY BIEDRONKI /MOZE POPROSTU NIE DAJˇ POWODU DO TEGO ZEBY PISAC /

dnia: 2012-02-16 13:13:50 ala skomentował(a):

51. JA JEDNAK MYSLE ZE CHYBA JEST COS NA ZECZY SKORO TEN TEMAM I TA OSOBA WYWOŁUJE TYLE EMOCJI,WARTO SIE ZASTANOWIC I PRZEMILCZEC ZAMIAST KRYTYKOWAC AZ TYLU LUDZI KTÓRZY O TYM PISALI.DLACZEGO NIE PISZˇ O KIEROWNICZCE PELCOWIZNY ,CZY BIEDRONKI /MOZE POPROSTU NIE DAJˇ POWODU DO TEGO ZEBY PISAC /

dnia: 2012-02-16 13:16:25 jasia skomentował(a):

52. jak osoba ta czuje sie urazona ,to dlaczego poprostu nie zablokuje tego tematu nierozumiem tego

dnia: 2017-10-16 18:30:58 juika skomentował(a):

53. czy można dać pracownikowi wypowiedzenie z pracy jeśli pracuje w supermarkecie od wielu lat na stanowisku mięsnym a ma isc na kase fiskalną (gdzie wcześniej nigdy nie był na kasie )

dnia: 2019-03-30 08:34:30 elizabethka skomentował(a):

54. U mnie też jest Polo i naprawde powiem Wam że jesli chodzi o zarobki, całe zaplecze socjalne to ludzie nie narzekają. I warunki pracy też sa naprawdę dobre. Ja nie mogę narzekać na nich.

Ty odpowiadasz: *

e-mail: (*)

nick: *

proszę wpisać to słowo:

(*) - pola obowiązkowe

Uwaga.
Posty zawierające adresy stron www lub e-mail nie są zapisywane.
Treści o charakterze reklamowymusuwane,
Adresy e-mail nie są ujawniane.

wróć bez zapisywania