JJ 08-10-2018 godz 08:48
Zlikwidowano połączenia autobusowe z Reszela.....
1.
bylo wiadomo juz od jakiegos czasu
najgorzej 2018-10-08 17:34:48
2.
Maziec ma utworzyć połączenia z Reszla do Olsztyna.
RESZELANKA 2018-10-08 23:22:25
3.
No tak to już jest, gdy nie ma gospodarza, który interesował by się losem mieszkańców. A Szanowni Państwo nadal zdecydowani na obecna władzę? Zamiast autobusów niebawem pojawią się pługi,żeby nasze małe miasteczko zaorać. Wybór należy do Państwa czy przyjdzie nowe i zostanie stare.
hehhehhe 2018-10-09 15:34:42
4.
A skąd Ty wiesz, że się nie zainteresował i nie załatwił? Przejdź się i zapytaj a później siej ferment. Przez te wybory w głowach Wam się poprzewracało. Trzeba zapytać, mieć pewną informację i dopiero się wypowiadać.
Jaaaa 2018-10-09 16:29:48
5.
Bo nie załatwił (być może jeszcze, być może w ogóle nic nie zrobi). Ponadto dzisiaj udawał, że niczego nie wiedział. To bardzo "modna" postawa.
ToJa 2018-10-09 17:21:25
6.
Jaaaaaaaaaaa- wiem, skoro połączenia zlikwidowano. Gdyby się interesował i załatwił to połączenie by pozostało-takie decyzje nie zapadają z dnia na dzień. Pewna informacja jest jedna: połączeń nie ma. Prawda?
hehhehhe 2018-10-09 19:29:13
7.
Wiem z dobrego źródła że regionalny przewoznik ma otworzyć położenie z Reszla na Olsztyn do końca października
asd 2018-10-09 21:01:37
8.
I nie jest to Pan maziec
asd 2018-10-09 21:05:16
9.
hehhehhe posłuchaj radia, poczytaj prasę, czasem przejdź się do urzędu (jakiegokolwiek) a nie tylko na forum siedzisz. Stąd się nie dowiesz co w tej sprawie się dzieje.
Jaaaa 2018-10-10 17:02:00
10.
Jaaaaaa- jako człowiek czytający prasę, słuchający radia i biegający po urzędach może mnie oświecisz, co takiego dzieje się w sprawie ograniczenia mobilności mieszkańców Reszla. Dorzuć proszę jeszcze info jak do tego doszło ze wskazaniem , kto odpowiada za organizowanie transportu w Gminie. Czekam:)
hehhehhe 2018-10-10 19:53:12
11.
To sobie czekaj. Ja nie jestem ani prasą, ani radiem ani urzędnikiem. Rusz tyłek i się sam dowiedz. Tak się nauczyliście, że wszystko się poda na tacy. Trochę wysiłku.
Jaaaa 2018-10-10 20:12:54
12.
Przy takim gospodarzu raczej nauczyli się tego, że wszystko trzeba ogarniać samodzielnie. XD
ToJa 2018-10-10 22:13:20
13.
trzeba było zasięgnąć informacji szanowni hejterzy obecnego burmistrza; faktem jest, że połączenia zlikwidowano, ale to decyzje arrivy; zgodnie z przepisami powinni na pół roku przed zamknięciem linii powiadomić samorząd - to nie nastąpiło; burmistrz dowiedział się o wszystkim PO FAKCIE. Rozmowy zostały podjęte, ale dyrekcja arrivy raczej nie jest zainteresowana tematem, więc to nie do włodarza pretensje, a do dyrekcji firmy przewozowej. Ekonomia - taki argument przedstawili, mimo, że mieli deklarację włodarza o dopłacie do tychże kursów. I teraz siejcie dalej zamieszanie, że nic nie zrobił. Nie znacie się na przepisach, nie zasięgniecie informacji, a walicie bzdurami na oślep, że aż ręce opadają. Z pewnością nie jesteście zwolennikami obecnego włodarza, to aż czuć, że brak jest obiektywizmu.
jkl 2018-10-13 22:43:30
14.
Do jkl: Biedny ten nasz włodarz...nic nie wiedziałem, nic nie słyszałem..my jako mieszkańcy mamy czytać przepisy? To Pan Burmistrz i Radni biorą sobie nasz pieniądze za to,żeby czytać przepisy, WIEDZIEĆ i DZIAŁAĆ w sytuacji takich zagrożeń, jak brak komunikacji. My nic nie musimy poza egzekwowaniem obowiązków ludzi, którzy utrzymują się z naszych podatków. A propos wcześniejszych postów: kiedy wracają połączenia? Doszły mnie słuchy coś o jakimś elektrycznym autobusie;),ale traktuję to jako kiepski żart prowadzącego:) Trzeba sobie zadać pytanie dlaczego likwidowane są połączenia, a odpowiedź jest prosta: bo Gmina sie wyludnia z racji braku perspektyw. A czyja to wina? Mieszkańców, którzy nie czytają przepisów czy nieudolności lokalnej władzy?
hehhehhe 2018-10-15 05:32:02
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama