wróć do tematów forum

autobus warszawa

Komentarz

konrad 14-02-2008 godz 21:08

duzo osób jeĽdzi z reszla do warszawy.Dlaczego my nie mamy bezposredniego autobusu.Aby się wybrać do warszawy trzeba jechać z przesiadkami około 7 godzin.Może ktoś wie co trzeba zrobić aby taki autobus był w reszlu.Jaki będzie odzew.

1.

proponuję popatrzeć na rozkład jazdy z dworca pks. Pusto tam. Nasze położenie zapewnia nam fatalne połączenia.

solid_strikes_again 2008-02-14 21:33:00

2.

Uważam ,że pomysł doskonały.najlepsze połączenie byłoby przez Biskupiec, Szcytno itd...to chyba zadanie od mieszkańców dla Burmistrza i Rady Miejskiej oraz mamy przedstawicieli w Starostwie.Panowie i Pani do dzieła. Lud potrzebuje waszej pomocy.

lina 2008-02-15 08:22:00

3.

Uważam ,że pomysł doskonały.najlepsze połączenie byłoby przez Biskupiec, Szcytno itd...to chyba zadanie od mieszkańców dla Burmistrza i Rady Miejskiej oraz mamy przedstawicieli w Starostwie.Panowie i Pani do dzieła. Lud potrzebuje waszej pomocy.

lina 2008-02-15 08:22:00

4.

Kup busika, daj ogłoszenie w necie, zbieraj ludzi i rób kase. Będzie milej i wygodniej w busiku, niż w autobusach, dla których czas świetności powinnien skończyć się 20 lat temu.

szymas 2008-02-15 08:28:00

5.

Wynik krótkiego buszowania w internetowych rozkładach jazdy PKS: {1}Reszel 04:40 ---> Olsztyn 06:10. {2}Olsztyn 06:15 ---> Warszawa 09:40. {3} Czas podróży: 5 h.

prinz2 2008-02-15 16:10:00

6.

Cześć Konrad, co Ty opowiadasz, jakie 7 godzin i z jakimi przesiadkami? Ja jeżdżę do Warszawy z Kętrzyna bez żadnych przesiadek, kurs jest pośpieszny, jedzie się 5 godzin, a czasami nawet trochę krócej:) Trasa: Kętrzyn-Mrągowo-Ostrołęka-Pułtusk-Warszawa. Choć zgodzę się z Tobą że mogliby zrobić bezpośrednie połączenie z Reszla. To byłby tylko jeden przystanek dalej na obecnej trasie PKS-u Warszawa-Kętrzyn:)No ale to jeszcze zależy od tego czy wśród mieszkańców Reszla jest duże zapotrzebowanie na taki PKS, czy to by się zwróciło..

meszebet 2008-02-16 00:15:00

7.

mam kolegę który ma busa i prawko. pogadajcie z nim wiem że Was może wozić . nr tel 605183250

kormoran 2008-02-17 21:34:00

8.

Bus jesli takowy będzie ale z wszelkimi licencjami i odpowiednim do tej działalności ubezpieczeniem i co ważne kierowcą to spoko już się zapisuje. Popytaj w Reszlu, kto pracuje w warszawce. Ja jestem co tydzień w Reszlu max co dwa, zawsze jakies miejsce się znajdzie na tej trasie.Pozdrawiam

pia 2008-02-27 08:24:00

9.

jeżdżę co tydzień do W-wy z Korsz przez Reszel. poniedziałki wyjeżdżam ok 7:00 a wracam w środy wyjazd ok 15:00. Jak ktoś jest zainteresowany to piszcie na email

Ziutek 2009-10-06 18:38:55

Komentarz

wróć do tematów forum

Sorbent do oleju – Zastosowanie, ceny i dostępność

Sorbenty do oleju to profesjonalne komponenty ochronne. Ich głównym zadaniem jest szybkie i skuteczne usuwanie wycieków substancji ropopochodnych i oleistych z powierzchni roboczych. Szczególną zaletą sorbentów olejowych jest selektywność – chłoną one wyłącznie oleje i substancje oleiste, nie wchłaniając przy tym wody. Czyni je to niezastąpionymi wszędzie tam, gdzie liczy się precyzyjna i ekonomiczna reakcja na rozlanie.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble