sołtys 12-12-2010 godz 00:05
12 paĽdziernika - Gmina Reszel ogłasza zamówienie publiczne na zimowe utrzymanie ulic powiatowych na terenie Reszla. Ma to być: odśnieżanie, zwalczanie śliskości nawierzchni dróg i niezbędne operacje z tym związane, łącznie z wywożeniem śniegu. 25 paĽdziernika ofertę złożyła jedna firma, która została wybrana do realizacji zadania, czyli odśnieżania dróg o łącznej długości 10 859 m. Ulice są podzielone na standardy zimowego utrzymania, które określają kolejność odśnieżania. Drogi w Reszlu odśnieża prywatna firma, która bierze za to pieniądze i robi to od kilku lat. Jakiś problem?
1.
tak drogi są nie odśnieżone a do mieszkańców nie pozwalajcie se na takie coś porostu telefony w rękę i dzwonić do firmy która u was zajmuje się sprzątaniem mój maż pracuje w Ketrzynie maja podpisane na drogi 2 rzednę wioski i kolonie a zaczyna prace już o 4,30 a jak sypie to jeżdżą na zmianę
myszka7575 2010-12-12 07:10:19
2.
U nas (Reszel i okolice)jest tak: jak śnieg nie pada i drogi są odśnieżone to pługi jeżdżą co pół godziny, natomiast jak jest zawierucha i mocne opady śniegu to pługów nie widać, co jest dla mnie nielogiczne!
IQ 2010-12-12 11:49:29
3.
Zgadzam się z IQ. Wczoraj cały dzien padało nie przejechał pług ani razu. zeby jechać rano na 7 do pracy musiałam wstać o 4.00 i wyjść z domu o 5.00 żeby przepchać się przez zaspy i zdążyć na autobus 0 6.30 a mam zaledwie 2 kilometry.dopiero po poludniu jak wracałam to jechał. tak to jest w gminie Reszel.
klara32 2010-12-12 16:42:56
4.
W sobotę kierowca autobusu z Olsztyna do Węgorzewa o 22 pojechał przez Mrągowo a nie przez Reszel ,bo tak zasypane były tu drogi .Ktoś bierze pieniądze ...
S.W.-P. 2010-12-13 13:03:34

Odpowiednie przechowywanie produktów wpływa nie tylko na ich świeżość, ale również na organizację pracy. Pojemne szafy chłodnicze umożliwiają wygodne segregowanie składników według rodzaju lub terminu przydatności. Pracownicy szybciej odnajdują potrzebne produkty, co skraca czas przygotowywania potraw.
wiecej...Reklama