~anonim 15-02-2018 godz 13:07
Bardzo proszę o zwracanie uwagi komu oddajcie ciuszki po dzieciach ewentualnie meble czy inne akcesoria ponieważ znam Panią której dałam ciuszki aby dała dla osób na prawdę biednych i okazało się że ciuszki zostały spieniezone a ta rodzina nie otrzymała nic. Jeżeli coś oddajecie upewnijcie się że te rzeczy nie zostaną spieniezone i że dajecie osobie na prawdę potrzebującej. A najlepiej zgłosić do mopsu że ma się na oddanie a tam Panie na pewno wiedzą komu się na prawdę przydadzą Pozdrawiam
1.
Tylko najpierw wygrzebią dla siebie to co lepsze
- 2018-02-15 14:00:23
2.
To lepiej dać kobiecie która oszukuje? Bierze ni y dla potrzebujących a spienieza to??
Mimi 2018-02-15 18:22:36
3.
kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera.
2018-02-16 08:47:54
4.
Gorzej jak ktoś bierze twierdząc że ds osobie potrzebującej a tak naprawdę sprzedaje rzeczy które dostało się za darmo. Ja domyślam się o kogo chodzi no ale cóż.....
Meble 2018-02-16 14:17:01
5.
Nie zgodzę się z jednym komentarzem. Jedna pani z Ośrodka pomogła mi i nie jednej rodzinie. Podarowała mi swoją odzież, odzież swojego dziecka... Wózek itd.... Nawet zbierała mi naklejki na swiezaki.Ale w Reszlu są specyficzni ludzie którym się nie dogodzi i zawsze coś wyszulaja. Pano M.K. nie od dziś takie numery robi... Kiedyś karma wróci.
Ulka 2018-02-16 20:40:44
6.
To poco takiej osobie sie daje ci co potrzebuja sami niech odbieraja od kogos kto daje jesli ma
as 2018-02-16 21:44:19
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama