majka 21-12-2010 godz 13:03
Uważajcie na promocję białej surowej kiełbasy. Producent pisze na opakowaniu że data przydatności jest do 25 grudnia a pani podając przykleja naklejkę firmową polomarketu z datą 23 grudzień. Dziwna promocja!
1.
czegos tu nie rozumiem jaki cel miałaby ta pani skracajac date przedatnosci ,to po pierwsze ,a po drugie to napewno chodzi o to ze ta pani wazy opakowanie z kiełbasa .a data waznosci na wadze zawsze wychodzi o dwa dni ,czyli jezeli wazy sie towar 21 to data waznosci bedzie do 23. Ale i tak jest najwazniejsza data producenta. KIEŁBASE KUPIŁAM I JEST BARDZO SMACZNA ,A WY LUDZIE TO CHYBA JUZ TAK ZAWSZE BEDZIECIE NAZEKAC-POZDRAWIAM
nowa 2010-12-21 23:32:09
2.
przydatności i narzekać i smacznego
4String 2010-12-22 00:01:36
3.
To w Polomarkecie wszystko jest po wazeniu 2 dni zdatne do spozycia??? NieĽle! Gratuluję zrozumienia!!! Kiełbasa bardzo smaczna. Ale czy ja tu pisałam że była niedobra?
majka 2010-12-22 21:08:36
4.
Chodzi o to że jak się patrzy na towar za ladą to wynika z napisu na towarze że mozna go spożyć w 1 dzień świąt a w sklepie 2 dni przed świętami. To chyba jest zasadnicza różnica?
frenio 2010-12-22 21:11:32
5.
Jezu ludzie ale wy sie czepiacie!chyba najwazniejsza jest data producenta!wam ton sie nigdy nie dogodzi ,wielkie paniska sie porobili ,w kazdym sklepie te kobiety ciezko charuja , w zyciu nie chciałabym tam pracowac i obsługiwac takich klientów ,mam nadzieje ze to sa jednostki,a wszystkie panie z polomarketu ,biedronki pozdrawiam
reselanka 2010-12-22 23:28:43
6.
a poza tym wszyscy zdrowi???
obermufi 2010-12-23 08:45:03
7.
One "charują".Co to niby miało oznaczać.To jakaś iluzja.Bo np.ciężko pracować to - harować (dopuszczalne harować jak wół),"charowac" - w formie ironii,udawać, że się pracuje.
majka 2010-12-23 09:21:33

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama