wróć do tematów forum

1.

A komentarz dodali cudowni sąsiedzi których syn operuje gazem pieprznym zaczepiając innych młodocianych . Jesteście tacy sami jak Ta Ewka . Ewka ty się zajmij dzieckiem bo dla przypomnienia wcześniejsze straciłaś a Ty Andrzeju weź się za robotę bo sąsiedzi D.....ki żyć wam nie dadzą

2024-11-29 16:57:42

2.

Mam nadzieję, że tym razem to nie o mnie mowa. Ja mam ostatnio kasy tyle ze nie widziałaś przez całe rzycie, ;-). Ale d boli, bo my nowe telefony, markowe ciuchy a dzieci w te lato poleca na wakacje za granice a wy w łachmanach z lumpeksa.

gosia 2024-11-30 20:10:28

3.

Jprd idioci ... I Kuba.... I żab .... Chu warci

2024-11-30 20:39:37

4.

Tak tak macie telefony , życie pisze się przez Ż , Markowe ciuchy to widzicie jedynie w internecie a w lato polecicie ale na święta Lipkę ewentualnie Iwaniak . I tylko płoty ploteczki i nic więcej za wychowanie dzieci się weź tłumoku bo im więcej czytam twoich śmiesznych komentarzy tym bardziej mam złe zdanie o Tobie

2024-11-30 21:57:50

5.

RESZELSKA PATOLOGIA W AKCJI HAHAHAHA:D

Dądzik 2024-12-01 12:04:46

6.

Odezwała się Reszelska Patologia numer jeden

2024-12-01 12:51:55

Komentarz

wróć do tematów forum

„A za naszych czasów…” – obalamy mity dotyczące seniorów i młodzieży

Starość wielu osobom kojarzy się z biernością, smutkiem, niedołężnością i chorobami. Młodzi za to słyszą o sobie, że są leniwi, aroganccy, wulgarni i… przyspawani do smartfonów.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble
Zobacz również Reszel Ogłoszenia Wizytówki Ulotki Mąka Chlebowa Święta Lipka