Kebab 12-10-2018 godz 20:40
Jak wybierała kandydatki na radne.Niedługo więcej informacji .To dopiero będzie śmiech na sali.
1.
Kolejny nieudolny atak (Hejt) na Kandydatkę w tym wypadku. Tacy są właśnie zagożali wyborcy P.Janiszewskiego (pełni zawiści) a większość w kościele co niedzielę. ŻENADA. Kiedy ten Reszel obudzi się z letargu :p Oby ten HEJT odbił się czkawką, przewietrzył Mózgi wyborcom i oddali głos na kogoś nowego ;p
romek 2018-10-13 11:52:42
2.
Pani Kasiu proszę się nie przejmować taki bzdurnymi wpisami. To tylko zaciekła konkurencja, która nie ma żadnych argumentów próbując szkalować i siać ferment bo nic innego nie potrafią. Dobro Reszla leży mi szczególnie na sercu. Nie mieszkam tutaj ale spędziłem swoja młodość i emocjonalnie jestem związany z tym uroczym miastem. Mam spory dystans i skale odniesienia jak niewiele się zmieniło więc czas przekazać stery rządzenia Pani Kasi.
ckf 2018-10-13 14:11:54
3.
Kandydatki z OLX
Alfons 2018-10-13 14:45:23
4.
Zanim ktokolwiek coś napisze niech się zastanowi.W necie nikt nie jest anonimowy.I wstyd że jeśli się preferuje jakiegokolwiek kandydata to miesza się go z blotem.Jego i jego rodzinę pisząc domniemane rzeczy,obrazliwe.Wybierzecie kogo chcecie,jednak wasze wpisy obrażające zostaną w sieci...
Wiki 2018-10-13 15:51:33
5.
Proszę się nie denerwować Pani Kasiu.Nikt nikogo nie będzie obrażał,wyzywał.Wyborcy są tylko ciekawi jak wygląda wybór kandydatów na radnych.
Kebab 2018-10-13 18:58:34
6.
A ja myślę, że dzięki nowym kandydatom na Burmistrza, Reszel doceni to, co ma. I mieszkańcy miasta nie dokonają zmiany na gorsze. Romek pisze o oddaniu głosu na kogoś nowego. Niestety podczas tych wyborów taki głos byłby zmarnowany. Głosować jednak trzeba. Wybór pozostaje jeden.
reszel 2018-10-13 20:49:01
7.
Numero uno signor Janiszewski
Paola 2018-10-13 22:12:59
8.
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary. § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.
Arkadiusz 2018-10-13 22:24:45
9.
Szanowni użytkownicy forum, przypominam że w sieci nie jesteście anonimowi. Pozdrawiam.
Arkadiusz 2018-10-13 22:27:07
10.
arkadiusz nie przepisuj książek i nie przypominaj bo cie tłuku ktos oszkaluje cwoku
swinia 2018-10-14 04:57:58
11.
Panie Arkadiusz.Czyżby było coś na rzeczy.Nikt nikogo nie wyzywa,nie obraża.Boicie się czegoś ,że straszysz Pan paragrafami.
Humienc 2018-10-14 20:40:14
12.
Spokojnie nie nerwujsja.Montujemy nagranie.
Kebab 2018-10-15 19:00:13
13.
Spotkamy się w sądzie,jerzeli Pan coś opublikuję.
Reszelacy 2018-10-15 19:17:56
Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.
wiecej...Reklama