wróć do tematów forum

Ocena pracy Burmistrza

Komentarz

Fifi 30-08-2017 godz 17:11

Drodzy mieszkańcy Miasta i Gminy Reszel jak oceniacie pracę Burmistrza? Czy wywiązał się z danych obietnic?

1.

A jakie obietnice były?

Mckdfod 2017-08-31 14:46:11

2.

Gdzie jest obiecana od kilku lat ścieżka rowerowa?

Krest 2017-08-31 17:52:44

3.

Burmistrz hahaha co burmistrz robi w reszlu??? Nic kompletnie nic. A jak się pójdzie do niego z prośbą żeby w czymś pomógł to też nie pomaga

Mimi 2017-08-31 18:13:53

4.

Mimi co robi Burmistrz w Reszlu? Obiecuje i z ludzi (wyborców) robi krytynów. Od 4 lat jak istnieje nową Przychodnia w Reszlu obiecywał dla mnie wejście do mieszkania od ulicy Reymonta. Przychodnia była w budowie i te przejście miało być ( posiadam mapki - na których jest przejście od ul. Reymonta) przy zmianie z Ketrzynskiego architekta na Reszelkiego raptownie przejście znikło.Posiadam pisma od Burmistrza,ze wejście do mojego mieszkania od ul.Kraszewskiego będzie zrobione -jednakże w tym roku koszty przewyzszyly możliwości P.Burmistrza. Od 4 lat robił ze mnie durnia. W mieszkaniu są osoby niepełnosprawne i niedawno urodziłam dziecko. Może tak Panowie Burmistrzowie razem z Panem Chamikiem charytatywnie będą pomagać mi wynosić i wnosić wózek z dzieckiem do mieszkania? Czyżby Nasza Gmina była tak bogata i chętne do płacenia odszkodowań jak coś się komuś stanie? Narazie mamy lato,ale w zimę bez wózka szło się wywrócić a co dopiero z wózkiem. Gdzie obietnice i mydlenie oczu przez te 4 lata?

Sylwia Jaroszewicz 2017-08-31 20:38:54

5.

Sylwia, zacznij codziennie nachodzić go w biurze. Może wtedy mu się przypomni to i owo( o ile będzie w biurze, nie ma on za dużo roboty to pewnie siedzi w domu większość czasu pracy).

Mckdfod 2017-09-01 06:47:38

6.

Mckdfod - Wiem, ze masz racje ale ile można nachodzic kogoś? Prosić? Myślę o sprowadzeniu telewizji - może to nic nie da w praktyce, ale wieści, rozgłos i "sława" o Naszej władzy i ich podejściu do wyborcow pójdzie w świat. A na drugi rok są wybory. Może czas zabawić się w ich grę tylko tym razem ja będę kotkiem a oni myszka.

Sylwia Jaroszewicz 2017-09-01 07:30:16

7.

Burmistrzem Burmistrzem to on jest tylko na dożynki a tak to w du Pie ma ma ludzi

Dani 2017-09-01 14:45:51

8.

Jaroszewicz wiecznie te same problemy z córki zrobiła niepełnosprawną i okazuje się że jeszcze się to rozmnaża. Można rozważyć zamurowanie od strony Kraszewskiego. Nie lubię ludzi którym całe życie wszystko przeszkadza.

2017-09-08 11:03:46

9.

Jeżeli ktoś coś ma do mnie to niech powie mi to prosto w oczy... NIE LUBIĘ FAŁSZYWYCH ANONIMOWYCH LUDZI... POZDRAWIAM.

Sylwia Jaroszewicz 2017-09-09 12:02:50

10.

Ciekawe z czego ta młoda było stać na wózek dla dziecka za ponad 2 tysiące.

Kinia 2017-09-09 13:46:10

11.

Ludzie ta dziewczyna ma 29 lat i co w tym dziwnego, ze urodziła dziecko? W Realu jest dużo osób niepełnosprawnych a ta dziewczyna chociaż nie ma tej niepełnosprawności na głowke jak większość mieszkańców tej gminy. :) Pozdrawiam zawieranych zazdrosnych gburow. A Ty Sylwia ignoruj ANONIMOWYCH cwaniaczkow.

Maciej 2017-09-09 13:59:41

12.

Maciej nie wiem czy ltos o zdrowych zmyslach dokonuje kradzieży nagrobki dziciecego...no.raczej NIE

pa-pedag. 2017-09-09 14:40:01

13.

Pa-pedag ktoś kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem... W tej sprawie z nagrobkami.

Fifi 2017-09-09 15:01:04

14.

Mogę rzucić nawet 10

pa-pedag. 2017-09-09 19:02:48

15.

Nie powiedziałbym - z obserwacji obie strony są winne i obie strony powinny iść pod sąd.

Fifi 2017-09-09 19:18:46

16.

Interesuje się historią Reszla a wszczegolnosci okresem powojennym. Stare pokolenie ludzi pamięta jakie rodziny lataly z siekiera i z giwera. Dziś wyrosly nowe pokolenia,ktore zamieniły sikiere na komorke,ale są rodziny ktòre pamietaja Wołyń i nie zapomna tego.

Anna 2017-09-09 19:45:24

17.

Kim ty jestes droga osobo odrazu widac po zachowaniu kij ma dwa konce

Anna 2017-09-09 20:17:45

18.

Ja to chciałbym wykąpać się w obiecanym przed kilku laty przez Pana Burmistrza jeziorze. :)

Phelps 2017-09-09 23:59:56

19.

Duzo rzeczy Pan Burmistrz obiecywał a duze G ztego wyszlo

Anna 2017-09-10 20:31:15

20.

Szanowni forumowicze jesli macie czyste sumienie to poco pisac anonimowo

Anna 2017-09-10 20:34:17

21.

W Reszlu zawsze byla obłuda zazdrosc zawisc a w oczy sprzyjanie wczesniej na P Marzene pisali a teraz wybrali inny obiekt niech kazdy patrzy w swoje gniazda a napewno cos znajdzie

Ewa 2017-09-10 20:39:54

22.

Szczera prawda w kazdym domu cos jest

Anna 2017-09-10 20:43:53

23.

Droga Sylwio. Jeżeli nawet zrobiłaś to o co Cię ta rodzina posadza to i tak się dziwię,ze na ich oblude, zawiść, zazdrość i znajomości dawno nie zareagowałas. Może zastosowałas przysłowie JAK KUBA BOGU TAK...Ciebie obwiniaja i na cały Reszel odpowiadają nowiny o Tobie. A oni święci? Ale cóż nic dziwnego jak ich pomnik stoi pośrodku dwóch POMNIKÓW i wygląda jak wyjęty z...to nic dziwnego. Na kilometr widać że upodobniaja się do Twojego dziecka pomnika. Wszystko sciagaja od Ciebie -ozdoby, kwiaty. Kto ma pomnik blisko to wszystko widzi.Pamiętam dzień 1.11.2016 roku jak Pani z tej rodziny zaatakowała Ciebie na cmentarzu. Nie jednokrotnie widzę co dzieci tych Państwa robią na pomniku Twojego dziecka. Pani z tej rodziny mówi,ze taki wystawny pomnik postawilas swojemu synkowi za pieniądze z puszek i butelek bo rodzice Twoi zbierają? A syn tej Pani co robi jak nie to samo? Tylko Twoi rodzice w konkretnym celu wydają pieniądze. Nawet jak zostaniesz skazana to nie daj się i odwołuj się i pisz gdzie się da, ponieważ ta rodzina nie może być dluzej bezkarna. Dajesz radę walczyć o prawdę dot śmierci Twojego synka w Sądzie przeciwko Pseudo Szpitalowi w Kętrzynie to dasz radę z takimi ludźmi. Jesteś silna i nie załamuj się bo masz teraz dziecko i Twój pierworodny synek patrzy na Ciebie z góry i dodaje Ci sił to Twój Anioł Stróż. Pamiętaj o tym.

Nina 2017-09-11 08:12:31

24.

Chociażby wszystkie Sądy, Prokuratura, cały Komisariat Policji i cała ta rodzina zmowily się przeciwko mnie aby mnie zniszczyć to nikt nie osiągnie celu zamierzonego przez ta rodzinę ( ekshumacji grobu mojego syna i przeniesienie w inne miejsce). Do końca swoich dni będą chodzić na cmentarz i będzie zjadać ich gangrena przechodząc obok i patrząc na grób mojego syna. To jest mój ostatni komentarz w tej sprawie choćby nie wiem co się dzialo. Osoby chcące nie anonimowo spojrzeć mi w oczy zapraszam do rozmowy twarzą w twarz. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Sylwia Jaroszewicz 2017-09-12 08:56:56

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble