wróć do tematów forum

No kurde

Komentarz

dsa 21-12-2010 godz 19:15

Uprzejmie proszę o odśnieżenie ulicy okręg dzisiaj jak jechałem to na wyjeĽdzie się zakopałem, Proszę o odśnieżenie Dzięki

1.

To ja jeszcze proszę, żeby pan ¦. nie wysypywał zawartości wiaderka z popiołem na ulicę Okręg. To jest bezsensowne śmiecenie i ponadto podlega karze grzywny.

kurde.no 2010-12-21 23:31:44

2.

popiół się wysypuje żeby ślisko nie było :PP

Kiebab Fan 2010-12-24 13:48:52

3.

NIE DO¦Ć,ŻE TEN PAN DOBRZE ZROBIŁ I ROBI,BO W RESZLU W TYM ROKU NIE PRZEWIDZIANO ZIMY TO JESZCZE MARUDZˇ.BUTKI POBRUDZˇ.ŻEBY TYLKO TAK WSZCZYSCY ZA¦MIECALI?DZIĘKI PANIE ¦.Z OKRĘGU.

ela57 2011-01-03 08:29:47

4.

Typowe. W jednym poście piszesz, że jeszcze nie byłaś w Reszlu tej zimy ale wiesz najlepiej co trzeba w nim robić. Posypać drogę można, ale najpierw należy odśnieżyć i ew. użyć piasku lub soli a nie wyrzucać na ulicę śnieg z podwórka a póĽniej na to grubo popiołu. Puk - puk.

SpecNET 2011-01-03 09:12:53

5.

PUK-PUK TO SPECU MOŻESZ ZROBIĆ SOBIE SAM.Z POWAŻANIEM.

ela57 2011-01-03 16:32:10

Komentarz

wróć do tematów forum

Tekstylia czy skóra — co lepiej sprawdza się na motocyklu?

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble