wróć do tematów forum

Ekipa sprzątająca

Komentarz

ona 10-04-2025 godz 20:09

Czy ktoś się orientuje czy to prawda, że władze miasta wynajęły ekipę sprzątającą do utrzymania porządku? Podobno dziś ta ekipa ogarniała ulice Słowiańska. Wczoraj był post, że jedna z Pań pytała o pracę chociaż na pół etatu i jej odmówiono, a tu podobno jakaś wynajęta ekipa sprzątająca??

1.

A ja powiem tak, zamiast wyciągać pozytywy z różnych działań wy doszukujecie się minusów, aby się tylko doczepić do czegoś i się nakarmić. Tez do końca nie jestem pewna czy Reszel dobrze wybrał .... ale już jest i coś się dzieje, coś się robi.... wyciągajcie plusy.. więcej uśmiechu to i dzień zrobi się wam lepszy. Pozdrawiam

Ulka 2025-04-15 07:06:44

2.

Więc podaj co się dzieje

katolik 2025-04-15 19:23:34

3.

Nic się nie dzieje i nie będzie dzialo

Bogdan 2025-04-16 21:12:03

4.

Nie wiem co zrobił utząd miasta, ale gdy firma podnajmuje drugą firmę, to płaci tylko za wykonaną pracę, a jak zatrudnia pracowników to ma z nimi ,,sporo problemów'', tworząc dla nich miejsca pracy i pełną obsługę kadrową, więc jak się nie dba o własnych mieszkańców to prościej i wygodniej zapłacić obcemu i spać spokojnie, a bezrobotni jadą na sałatę do Niemca...

dobra rada 2025-05-07 09:58:09

Komentarz

wróć do tematów forum

Jak dobrać pojemnik na ręczniki papierowe do biura, szkoły lub restauracji?

Wybór odpowiedniego podajnika na ręczniki papierowe może zdawać się prosty, ale jest kluczowy dla zapewnienia komfortu i efektywności w Twojej przestrzeni. Rozważając dostępne opcje, uwzględnij przede wszystkim swoje specyficzne potrzeby i wymagania użytkowników. W jaki sposób wybrać idealne rozwiązanie dla biura, szkoły czy restauracji?

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble