wróć do tematów forum

Co tu się odpier.....

Komentarz

Wkurzony. 30-05-2018 godz 12:58

Do czego to doszło, że rema wynajmuje dla Ukraińców mieszkania?

1.

Jakbyś ruszył d..e i wziął się za pracę i przestał się mazac na forum to nie byłoby potrzeby zatrudniać obcokrajowców. Tyle w temacie tumanie.

pracoholik 2018-06-01 09:24:21

2.

Gdyby nasi chceli pracować i nie przeliczali czy zabiorą 500+ to pewnie by nie zatrudniali cudzoziemców!

Emilka 2018-06-01 13:09:35

3.

Gdyby dobrze płacili ,to nikt by nie przeliczał ,czy się opłaci. 500+ na drugie i kolejne dziecko należy się niezależnie od dochodów.

RESZELANKA 2018-06-02 11:58:05

4.

Serio? Co niektórzy, a raczej wiejszosc osób pracujacych , jeżeli już pracują zarabiają najniższą krajową i muszą dojechać do pracy i nie liczą czy by dostali 500+ tylko po prostu pracują...nie liczą na 500 czy inne zasiłki

Emilka 2018-06-02 14:07:00

5.

Emilko , dlaczego zaprzeczasz swoim wcześniejszym słowom ?

RESZELANKA 2018-06-02 15:09:19

6.

Czytaj ze zrozumieniem. Napisalam ze jak już pracują, bo jeżeli chodzi o naszą gmine to jest mało rodzin gdzie rodzicie pracują...

Emilka 2018-06-02 19:33:58

7.

tematem jest Rema myślę że żeby nasze zakłady proponowali mieszkańcom naszej gminy taką pracę plus mieszkanie opłacane przez zakład to też w gminie nie jedna osoba podjęła by się takiej pracy.PRACA MIESZKANIE OPŁACONE CZEGO WIĘCEJ MOŻNA CHCIEĆ.Niestety dla naszych mieszkańców gminy nie ma miejsca w naszych zakładach na taką pracę jest to smutne i przykre że gmina zgadza się na pomoc obcokrajowcom a nie dla nas.Dla reszelan brakuje stancji do wynajęcia i lokalów zastępczych też nie ma może trochę zainteresowania ze strony gminy bo jej mieszkańcy nie mają gdzie mieszkać z rodzinami a tu proszę ukraińcy mają porażka

2018-06-12 13:36:59

8.

Jestem ciekawa czy zgłoszone to jest do Urzędu Skarbowego skoro dla nas w gminie nie ma miejsca tylko proponują szukać w innym mieście to z kąt dla ukraińców śmieszne może ktoś inny powinien się tym zainteresować

2018-06-12 13:41:42

9.

Skończcie już z tymi mieszkaniami! Zamiast czekać aż gmina DA to proponuję ruszyć 4 litery i poszukać sobie mieszkania do wynajęcia. I proszę mi tylko nie wmawiać, że nie każdego stać bo najgłośniej krzyczą Ci, którym się nie chce pracować i potrafią tylko narzekać. A tak na marginesie to praca w naszych zakładach owszem jest i dla mieszkańców Reszla. Wystarczy CHCIEĆ i zacząć działać. Może kokosów się nie zarabia ale bez wykształcenia i umiejętności pracodawca na start nie da grom wie ile. Dziwne, że na forach wypowiadają się tylko osoby niezaradne życiowo, leniwe i czekające na czyjąś łaskę. Wstydziłabym się pisać, żeby ktoś mi dał mieszkanie bo jestem nauczona że na wszystko trzeba sobie zapracować samemu. WEŹCIE SIĘ ZA ROBOTĘ NIEUDACZNIKI!!

- 2018-06-15 12:52:46

10.

A tu akurat myli się pani pracuję i niczego mi nie brakuję,zaradna też jestem i wiele osiągnęłam a prawda boli widzę oj boli a może i wiele pani osiągnęła ale inteligencji chyba nie z tego co widać jak pani piszę i obraża ludzi a prawda jest taka że nic nie robicie żeby pomóc naszym mieszkańcom i piszę o ludziach którzy pracują i starają się i to jest właśnie iloraz inteligencji obrazić wszystkich w koło kto piszę prawdę porażka

2018-06-18 11:59:49

11.

Skoro pracują to powinno być ich stać na wynajem mieszkania lub spłatę kredytu. Trzeba sobie radzić w życiu. Proste

- 2018-06-19 06:28:53

12.

Nie jest wszystko takie proste nie każdy dostanie kredyt ja sobie radzę w życiu a kredytu nie dostanę a na stancję stać mnie.Ja nie piszę o ludziach którzy liczą na wszystko od miasta i czekają siedząc w domu piszę o normalnych pracujących rodzinach.Bo ci co nic nie robią to miasto zajmuje się i socjalne dostaną i z opieki i mieszkanie i gdzie tu jest logika szkoda gadać żegnam

2018-06-19 11:38:57

13.

A ja mam.na to wy.je.na.ne jajca

falikFontana 2018-07-25 17:56:07

Komentarz

wróć do tematów forum

Końcówki do szczoteczek sonicznych – dobór, wymiana, higiena

Końcówka szczoteczki sonicznej ma bezpośredni wpływ na skuteczność i bezpieczeństwo codziennego czyszczenia zębów. Nawet najlepsza szczoteczka nie spełni swojego zadania, jeśli jej włókno jest zużyte, zanieczyszczone lub niedopasowane do potrzeb użytkownika. Dlatego warto wiedzieć, jak dobrać końcówkę, jak często ją wymieniać i w jaki sposób dbać o jej higienę, aby codzienne szczotkowanie było naprawdę efektywne.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble