Gosiasamosia 02-06-2025 godz 13:42
Niech nasze cudowne władze pokażą przepis w którym jest napisane że nie można chodzić po mieście ewentualnie wskazanymi chodnikami bo nakręcają film . Co kogo obchodzi co wy robicie ludzie chcą przejść normalnie do sklepu , zrobić zakupy a nie ganiacie ludzi jak by centrum było wasze prywatne !
1.
Skargę wiem że można kierować do Paramount Pictures Corporation przez zakładkę Zgłoś Też już skierowałem skargę i czekam na odpowiedź
Clint Eastwood 2025-06-02 13:51:26
2.
Dziękuję za informację z mojej strony również została wysłana skarga bo to jakaś kpina jest co się wyprawia
Gosiasamosia 2025-06-02 14:13:34
3.
Do Tuska napisz skargę patusko tobie kur..a wszystko w tym mieście przeszkadza widzę,kręcą zdięcia do serialu i wyraźnie jest napisane że centrum jest zamknięte czego ty kur…a nie rozumiesz tępa strzało po pedemaku?
Zenek Martyniuk 2025-06-03 08:18:41
4.
Ale ludzie chcą chodzić tak jak się należy , zakupy robić a nie prosić się czy można chleb iść kupić
2025-06-03 08:39:57
W Reszlu otwarto Branżowe Centrum Umiejętności (BCU) – nowoczesny ośrodek edukacyjno-szkoleniowy, którego działalność koncentruje się na wspieraniu szkolnictwa zawodowego i dostosowywaniu systemu kształcenia do realiów współczesnego rynku pracy.
wiecej...Reklama